Uite în ce hal umblă Katie Holmes pe stradă!

Ultima actualizare:
Katie Holmes a fost surprinsă de paparazzi ep stradă în New York
Katie Holmes a fost surprinsă de paparazzi ep stradă în New York

Katie Holmes a renunţat la eleganţă la ieşirile pe stradă! Paparazzi au surprins-o recent într-o ţinută caraghioasă. Nu ai fi zis că e o vedetă de la Hollywood.

Actriţa Katie Holmes (39 de ani) a fost fotografiată de paparazzi pe stradă, sâmbătă trecută, dimineaţa, în timp ce mergea la cumpărături la supermarket-ul Zabars din New York. Pe un frig de crăpau pietrele, ea era îmbrăcată într-un palton care arăta ca un halat de baie. În plus, nu numai că nu era machiată, ba chiar avea urme urîte de machiaj la ochi din ziua precedentă, ca şi când nu s-ar fi demachiat bine înainte de culcare, cu o seară înainte. Deşi era ger, Katie avea capul descoperit. Vedeta a fost vineri seară împreună cu fiica sa, Suri, de 12 ani, şi prietenii acesteia la show-ul Z100's Jingle Ball, care a avut loc la Madison Square Garden. Katie Holmes locuieşte la New York împreună cu fata ei, Suri, pe care o are din căsnicia cu Tom Cruise, care s-a încheiat în 2012, după numai 6 ani de mariaj. Ea tocmai a terminat filmările la noua producţie “The Secret”, în New Orleans, săptămâna trecută.

Judecând după cum arăta, zgribulită şi îngândurată sâmbătă dimineaţă, se părea că actriţa ducea dorul climei din acest oraş, cu o climă mai blândă, unde a petrecut peste două luni. Coincidenţă sau nu, iubitul ei de aproape cinci ani, Jamie Foxx, de 50 de ani, a filmat de asemenea în New Orleans, aşa că au putut să petreacă mai mult timp împreună. Katie şi Jamie au stat împreună într-o casă de 1 milion de dolari şi au fost rareori fotografiaţi împreună. Toată lumea ştie că se iubesc, însă ei încă nu vor să confirme relaţia lor. Surse din anturajul actriţei au lansat bârfe că fiica sa, Suri, a început să semene tot mai mult cu tatăl său, Tom Cruise. Ea ar avea ciudăţeniile acestuia , are grijă ce mănâncă şi cât mănâncă, face pe şefa, ceea ce ar deranja-o mult pe mama ei. Suri nu l-a mai văzut pe celebrul său tată de ani de zile. Poate din cauza problemelor pe care le are cu fiica, Katie Holmes să arate aşa de rău pe stradă.


    Katie Holmes a fost surprinsă de paparazzi ep stradă în New YorkFoto: Profimedia
Katie Holmes a fost surprinsă de paparazzi ep stradă în New YorkFoto: Profimedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net