Ultima fiţă la Hollywood: vedetele se călesc în zăpadă

Ultima actualizare:

    Coco a făcut furori în lenjerie  intimă în ger
Coco a făcut furori în lenjerie intimă în ger

Nu mai ştiu ce să facă numai să se vorbească de ele! Vedetele Coco Austin şi Naomi Watts au arătat recent cum se călesc în zăpadă. Au înfruntat gerul ca să şocheze.

Nordul SUA a fost lovit de o furtună de zăpadă, iar în New York a fost declarată încă de duminică stare de urgenţă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Asta nu le-a deranjat pe vedete, fiindcă ultima fiţă este călirea în nămeţi! Pentru că s-a săturat de stat în casă din cauza pandemiei de COVID-19, fotomodelul Coco Austin, de 41 de ani, a arătat că e sexy şi în zăpadă.


    Naomi s-a distrat în costum de baie în nămeţi
Naomi s-a distrat în costum de baie în nămeţi

Ea a ieşit în fundul gol la temperaturi de -10 grade C, ca să facă senzaţie. Şi într-adevăr pozele pe care soţia rapperului Ice T (62 de ani) le-a făcut îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă transparentă, în nămeţi de peste 50 de centimetri înălţime, au făcut furori pe reţelele sociale. Coco Austin este măritată cu Ice T din 2002. Au o fetiţă, Chanel, de 5 ani, şi o avere comună de 65 de milioane de dolari. Şi actriţa Naomi Watts, de 52 de ani, a ieşit să se călească în zăpadă în costum de baie. Ea a înfruntat gerul ca să arate lumii cât de bine se ţine la vârsta sa. Secretul trupului său perfect ar fi faptul că se căleşte în zăpadă! De asemenea, diva zice că o ajută să-şi menţină corpul frumos cursele pe bicicletă în compania copiilor ei, Sasha, de 12 ani, şi Kai, de 11 ani, pe care îi are din relaţia cu actorul Liev Schreiber (53 de ani), care a durat din 2005 până în 2016. Naomi Watts are o avere de 35 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net