Uma Thurman are probleme cu legea! Uite ce a păţit actriţa

Ultima actualizare:

    Uma Thurman se luptă în instanţă pentru custodia fiicei ei, în vârstă de doi ani Foto Click!
Uma Thurman se luptă în instanţă pentru custodia fiicei ei, în vârstă de doi ani Foto Click!

Omul de afaceri francez Arpad Busson, fostul logodnic al actriţei Uma Thurman, a cerut marţi, în instanţă, custodia fiicei lor în vârstă de doi ani, Luna. Se întâmplă după ce vedeta şi acesta s-au despărţit în luna aprilie.

Omul de afaceri francez Arpad Busson a depus la Curtea Supremă din Manhattan, New York, o cerere prin care doreşte obţinerea custodiei fiicei lor, Luna. Motivele disputei dintre Busson şi actriţa americană nu sunt cunoscute, documentele depuse în instanţă nefiind publice, potrivit New York Post.

Actriţa Uma Thurman, în vârstă de 44 de ani, s-a logodit cu Arpad Busson, pentru a doua oară, în 2011, după ce s-au despărţit în 2009. În aprilie anul acesta, cei doi s-au despărţit definitiv. Busson mai are doi fii cu topmodelul Elle Macpherson. Uma Thurman, care mai are o fiică, Maya şi un fiu, Levon, cu fostul soţ, actorul Ethan Hawke, ar fi avut recent o relaţie şi cu regizorul Quentin Tarantino, potrivit relatărilor presei mondene. În luna august, actriţa a fost fotografiată la braţul unui fost iubit, omul de afaceri André Balazs, de origine maghiară, în vârstă de 57 de ani. În urmă cu mai multe luni, Thurman declara că nu a mai fost atât de fericită de foarte mult timp.

"Sunt mai fericită acum decât am fost de mulţi, mulţi ani. Încerc să am o viaţă personală cât se poate liniştită. Sunt mai puţin obosită acum decât am fost vreodată, cu siguranţă mai puţin decât când eram mai tânără", a declarat Uma Thurman.

Uma Thurman a avut roluri memorabile în "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria "Kill Bill". Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără "Legături primejdioase" şi "Producătorii". Cel mai recent rol al său e cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net