Un nou scandal la Hollywood. Actorii, plătiţi regeşte - actriţele, cu sume infime

Ultima actualizare:

    Mark Wahlberg şi Michelle Williams, la premiera filmului "All the money in the world"foto: Hepta
Mark Wahlberg şi Michelle Williams, la premiera filmului "All the money in the world"foto: Hepta

Un nou scandal la Hollywood! Actriţele din Cetatea Filmului se plâng de ani de zile că sunt plătite mai prost decât colegii lor de sex masculin. Recent, a ieşit la iveală faptul că diferenţa de bani este uneori colosală.

De exemplu, actriţa Michelle Williams a primit 1.000 de dolari pentru a filma din nou câteva scene, în timp ce partenerul ei din film, Mark Wahlberg, a încasat un milion şi jumătate de dolari.

Michelle Williams şi Mark Wahlberg au fost rechemaţi pe platourile de filmare ale peliculei “Pentru toţi banii din lume”, după ce producătorii au decis să renunţe la scenele în care apărea Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală. Zilele acestea, s-a aflat că Wahlberg a primit un milion şi jumătate de dolari pentru cele zece zile de filmări, în timp ce Michelle Williams a primit doar 1.000 de dolari.

Ambii actori au fost reprezentaţi de aceeaşi agenţie, dar contractul lui Wahlberg conţinea o clauză care i-a permis să ceară mai mulţi bani.

După ce tot mai mulţi oameni s-au arătat indignaţi în mediul online de diferenţa uriaşă, actorul Mark Wahlberg a anunţat că va dona toţi banii, în numele colegei sale. Banii vor ajunge la organizaţia Time’s Up, care acordă asistenţă legală victimelor hărţuirii sexuale.

Ce a declarat actorul

"În aceste zile salariul meu pentru refilmarea unor scene din "All The Money in the World" a devenit subiect de conversaţie important. Susţin 100% lupta pentru o remunerare justă şi donez 1,5 milioane de dolari care asigură apărarea juridică a asociaţiei Time's Up, în numele lui Michelle Williams”, a scris actorul pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Șoșoacă SOS a făcut circ în Parlamentul European și a fost evacuată FOTO profimedia 0890554735 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net