Vă mai amintiți de Al Bundy? Iată cum arată actorul la 72 de ani

simeon stalpnicul png
Al Bundy, în mijocul familiei sale din serialul care a avut 11 sezoane pe reţeaua Fox din Statele UniteFoto: Fox Television

„Familia Bundy”, serial filmat în perioada 1986 şi 1997 și difuzat în urmă cu peste zece ani și de PRO TV, i-a adus celebritatea actorului Ed O’Neill, interpretul rolului Al Bundy, ținut sub papuc de soția lui, Peg. Actorul a împlinit 72 de ani, dar nu și-a pierdut șarmul, fiind protagonistul unui alt serial tv cu priză la public.

După succesul înregistat, în urmă cu 21 de ani, cu ”Familia Bundy”,  Ed O’Neill a devenit răsfățatul regizorilor, care l-au distribuit în zeci de filme, dar în seriale tv, conștienți că prezența lui în orice producție le asigură din start succesul.

Actorul a încărunţit, s-a mai îngrăşat şi cu greu îl mai recunoști, la 72 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 12 aprilie. Pentru cei care nu i-au mai urmărit cariera, vă spunem că, din 2009, actorul joacă într-un alt serial de comedie, „Modern Family”, în care parteneră îi este fermecătoarea Sofia Vergara.

simeon stalpnicul png
Ed O'Neill, la filmări alături de Sofia Vergarafoto: Hepta

Ed îl interpretează, de peste 212 episoade, pe Jay Pritchett, soţ şi tată, care trece prin tot felul de peripeții amuzante, pe care le tratează cu umor. Actorul a fost surprins zilele trecute în Los Angeles, la filmările pentru această producție tv, difuzată în America, alături de actrița Sofia Vergara. Ei filmau o scenă în care sărbătoreau, pe 4 iulie, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
selly si victor grosu
colaj mormant elisabeta a II-a
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO AFP
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg