Val Kilmer a ajuns de nerecunoscut! Poartă mască chirurgicală pe stradă

simeon stalpnicul png
Val Kilmer, alături de soția sa, în decembrie 2017Foto: Getty

Actorul Val Kilmer (58 de ani) se degradează pe zi ce trece. Cu toate că abia a intrat în etapa bătrâneții, starul din „Top Gun” arată tot mai rău, efect cauzat și de cancerul care l-a măcinat ani de zile, dar pe care a încercat să-l ascundă.

Val Kilmer are momente când pare doar o umbră a șarmantului actor care era în tinerețe. El a fost surprins de paparazzi umblând pe străzile din Los Angeles cu fața aproape complet acoperită. Conform paparazzilor Daily Mail, actorul a ajuns sî poarte mască chirurgicală și în public, avea ochelari de soare fumurii și cu gâtul bine infofolit cu un fular din lână.

simeon stalpnicul png
Val Kilmer a ajuns să poarte mască chirurgicală în publicFoto: Hepta

Cu privirea în jos și extrem de discret, Val a părut mai degrabă abătut și trist, decât că încerca să se ascundă de ochii curioșilor. În mod sigur, fularul nu avea doar rolul de a-i ține de cald. De când a suferit intervenția chirurgicală de extirpare a tumorii canceroase, Val Kilmer poartă mereu eșarfe pentru a-și ascunde cicatricea operației.

simeon stalpnicul png
Val și-a ascuns mulți ani cancerul și nu a dorit o vindecare eficientă, din cauza credințelor religioaseFoto: Hepta

Jurnaliștii abia l-au recunoscut sub masca albă, dar chiar și în absența ei, chipul său arată doar suferință și urmările luptei cu necruțătoarea boală. Val și-a ascuns ani la rândul cancerul, dar Michael Douglas știa că prietenul său este suferind, mai ales că era măcinat de același tip de cancer care îl degradase și pe el, dar a fost declarat vindecat în 2013.

simeon stalpnicul png
Val Kilmer, în tinerețeFoto: Hepta

Când i s-a spus într-un interviu că Michael Douglas i-a dezvăluit secretul, Val Kilmer a răspuns: „Încerca poate să mă ajute, fiindcă presa întrebase probabil pe unde am umblat zilele astea. A urmat un tratament împotriva cancerului, dar limba continuă să mi se umfle în loc să se vindece”, declara la acea vreme Val Kilmer.

În parte, actorul  a avut și partea lui de „vină” pentru tergiversarea vindecării. Așa-numitul scientism creștin în care crede, l-a determinat să nu acționeze din pripă cu un tratament eficient. El consideră că orice boală este de fapt, „o eroare mintală” și nu poate fi vindecată decât prin rugăciune.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
oana roman 2 webp
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ioana ginghina copy jpeg
oana roman 2 webp
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
image png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg