Van Damme i-a dat casa lui Ice Cube


    Van Damme,  fericit că a  scăpat de  proprietate
Van Damme, fericit că a scăpat de proprietate

De un an se chinuieşte să vândă casa lui din Marina de Rey! În sfârşit, după ce a lăsat la preţ, Jean Claude Van Damme a găsit cumpărător. Şi ce mai cumpărător! Ice Cube.

Ultimii ani nu au fost extraordinari pentru Jean Claude Van Damme (55 de ani), care a fost cât pe ce în 2014 să divorţeze de soţie. Nici pe partea carierei lucrurile nu au strălucit şi averea lui e de doar 30 de milioane de dolari. Aşa a ajuns să se gândească serios să îşi vândă vila de 705 metri pătraţi din Marina del Rey, Los Angeles. În iunie 2015 a cerut 9,99 milioane de dolari, dar nu a găsit nici un doritor. Vila construită în 2011 are o privelişte uluitoare către Grand Canal, şase dormitoare uriaşe cu baie proprie, o sală de cinema luxoasă, sală de forţă, o terasă imensă cu vedere panoramică. Piscina încălzită din faţa casei este o adevărată binecuvântare pentru doritorii de îmbăieri nocturne. La începutul lunii martie repperul şi actorul Ice Cube, care are o avere de peste 140 de milioane de dolari, a pus ochii pe casă. Şi-a trimis avocaţii şi l-a bătut la cap pe Van Damme până a lăsat la preţ. 

Actorul, care s-a mutat aici în 2012, s-a lăsat înduplecat în cele din urmă. Preţul final: 7,25 milioane de dolari. Tot a făcut profit, pentru că în 2012 a dat pe ea doar 6 milioane de dolari şi renovarea l-a costat doar 200.000 de dolari. 

Ice Cube vrea  să se mute  cu toţi cei cinci  copii ai săi
Ice Cube vrea să se mute cu toţi cei cinci copii ai săi

Vila are 6 dormitoare  cu baie proprie
Vila are 6 dormitoare cu baie proprie
cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg