Van Damme i-a dat casa lui Ice Cube

image
Van Damme, fericit că a scăpat de proprietate

De un an se chinuieşte să vândă casa lui din Marina de Rey! În sfârşit, după ce a lăsat la preţ, Jean Claude Van Damme a găsit cumpărător. Şi ce mai cumpărător! Ice Cube.

Ultimii ani nu au fost extraordinari pentru Jean Claude Van Damme (55 de ani), care a fost cât pe ce în 2014 să divorţeze de soţie. Nici pe partea carierei lucrurile nu au strălucit şi averea lui e de doar 30 de milioane de dolari. Aşa a ajuns să se gândească serios să îşi vândă vila de 705 metri pătraţi din Marina del Rey, Los Angeles. În iunie 2015 a cerut 9,99 milioane de dolari, dar nu a găsit nici un doritor. Vila construită în 2011 are o privelişte uluitoare către Grand Canal, şase dormitoare uriaşe cu baie proprie, o sală de cinema luxoasă, sală de forţă, o terasă imensă cu vedere panoramică. Piscina încălzită din faţa casei este o adevărată binecuvântare pentru doritorii de îmbăieri nocturne. La începutul lunii martie repperul şi actorul Ice Cube, care are o avere de peste 140 de milioane de dolari, a pus ochii pe casă. Şi-a trimis avocaţii şi l-a bătut la cap pe Van Damme până a lăsat la preţ. 

Actorul, care s-a mutat aici în 2012, s-a lăsat înduplecat în cele din urmă. Preţul final: 7,25 milioane de dolari. Tot a făcut profit, pentru că în 2012 a dat pe ea doar 6 milioane de dolari şi renovarea l-a costat doar 200.000 de dolari. 

image
Ice Cube vrea să se mute cu toţi cei cinci copii ai săi

image
Vila are 6 dormitoare cu baie proprie
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf