Vedetele din cele mai iubite seriale internaţionale vin la Bucureşti la Comic Con

Ultima actualizare:

    East European Comic Con are loc în perioada 5-7 mai, la Romexpo, Bucureștifoto: afiș
East European Comic Con are loc în perioada 5-7 mai, la Romexpo, Bucureștifoto: afiș

Amatorii de benzi desenate, filme, seriale sau jocuri video se bucură în această perioadă de un adevărat regal la București. În perioada 5-7 mai, la Romexpo, are loc East European Comic Con, un festival inspirat din celebrul Comic Con de la San Diego (SUA).

Vineri, 5 mai, începând cu ora 16:00, porțile complexului Romexpo se vor deschide pentru toți pasionații de filme, seriale, benzi desenate, cosplay, jocuri video, boardgames și nu numai, în ceea ce se anunță a fi cea mai extinsă ediție East European Comic Con de până acum. Actorii care își dau întâlnire cu publicul din România reprezintă seriale de succes ca ”Game of Thrones”, ”Vikings”, ”The Vampire Diaries”, ”Stargate SG-1”, ”Spartacus” și multe altele.

Prima ediție a acestui eveniment avut loc în urmă cu 4 ani. Şi anul acesta la East European Comic Con fanii se pot întâlni cu actori celebri de la Hollywood, din cele mai populare filme și seriale sau creatori de conținut video din România (Creative Monkeyz, Bromania, Sector 7 etc). Va exista o zonă întreagă dedicată jocurilor video în care se pot chiar și testa jocuri noi, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, jurizate de cosplayeri recunoscuți internațional.

În plus,  East European Comic Con va găzdui și momente de stand-up comedy, demonstrații de YoYo și Kendama, panel-uri cu actori români care au făcut dublajul unor desene animate cunoscute și apreciate în anii ‘90 precum ”Viața cu Louie”, ”Copiii de la 402”, ”Daffy Duck”, ”Sylvester”, ”Speedy Gonzales”, ”Spider-Man”.

Cine sunt actorii de la Hollywood care vor putea fi văzuți la Comic Con

Atracţia principală o reprezintă, cu siguranță,  actorii din seriale, care participă la sesiuni de întrebări și răspunsuri, se fotografiază individual cu fanii și oferă autografe personalizate. Anul acesta sunt invitaţi Chris Judge, cunoscut pentru rolul lui Teal’c din serialul „Stargate SG-1”, Craig Parker, binecunoscut publicului din „Stăpânul Inelelor”, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir, Ellie Kendrick - una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood, care s-a remarcat în producții ca  “Game of Thrones”, “Misfits” sau “The Diary of Anne Frank”.

De asemenea, publicul se va putea întâlni cu Jefferson Hall, cunoscut pentru rolul lui Torstein din serialul „Vikings”. Acesta s-a mai făcut remarcat în rolul cavelerului Hugh of the Vale din „Game of Thrones”, slujitorul casei Arryn. Totodată, actorul de origine britanică îi dă viață lui Thorne Geary în seria HBO „Taboo”.

Vor mai veni Nathaniel Buzolic, popular în ţara noastră datorită serialelor „The Vampire Diaries” și The Originals”, și Tom Wlaschiha, interpretul lui Jaqen H’ghar din „Game of Thrones”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net