Victoria Beckham, cu ochii în lacrimi. Fiul ei cel mare pleacă de acasă

simeon stalpnicul png
Victoria și fiul său, împreună spre facultatea din New York City Foto: Instagram

Victoria Beckham ( a fost ținta comentariilor răutacioase venite din parte presei, în urma ultimelor poze încărcate de fiul său , Brooklyn Beckham ( 18 ani ) pe pagina sa de socializare.

Tânărul fotograf Brooklyn și mama acestuia, Victoria Beckham au o legătură foarte strânsă, adolescentul Încărcând în mod regulat poze cu mama sa pe pagina personală de Instagram. Tânărul a distribuit celor peste 10 milioane de prieteni virtuali o imagine cu Victoria, purtând un costum roz din două piese, aparținând colecției sale de haine.  Brooklyn a adăugat ca descriere: „ Culori la modă în New York”. Din nefericire, cei care au văzut poza nu au fost la fel de încântați precum Brooklyn, iar reacțiile acide nu au întârziat să apară. Un comentariu al unuia dintre internauți: “ O zi a pijamalei cât mai fericită, Victoria!” , Alt utilizator spune că Victoria este îmbrăcată ca și cum s-ar fi dat recent jos din pat. O doamnă adaugă, cu un ton apreciativ, că și-ar dori să aibă curajul nebun al Victoriei de a ieși din casă îmbrăcată în haine de casă.

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham a fost aspru criticată pentru ținuta pe care a purtat-oFoto: Getty

Fiul vedetei locuiește momentan în New York City unde urmează cursurile Facultății de Design Parsons și studiază arta fotografică.  Victoria, la rândul ei, a încărcat pe Instagram o poză care marchează plecarea de acasă a fiului cel mare pentru a merge la facultate. Imaginea o ilustrează stând lângă Brookyn pe fotoliu și având lacrimi în ochi. A menționat în descrierea fotografiei că este foarte mândră de fiul ei, care a intrat la facultate obținând nota 10 la examenul de admitere.

simeon stalpnicul png
Victoria este emoționată de plecarea fiului cel mare la facultate Foto: Instagram
cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
arme ucraina
ukraine jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg