Victoria Beckham s-a transformat în curcan de sărbători! Fanii i-au admirat curajul

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham este mama a patru copiiFoto:Getty

Victoria Beckham (43 ani) este cunoscută pentru hainele pe care le creează, pictorialele provocatoare la care participă dar și pentru faptul că nu zâmbește niciodată în cadrul evenimentelor la care participă. Argumentul pentru care nu adoptă o expresie prietenoasă a repezentat un motiv de dezbatere în emdiul online, iar unii internauți au râs pe seama răspunsului Victoriei. Soția lui Beckham a spus că nu poate zâmbi pentru că este datoare să păstreze o imagine demnă a industriei modei, însă se pare că apropierea sărbătorilor a binedispus-o și a făcut-o să uite de această regulă pe care singură și-o impusese.

Victoria Beckham a fost surpinsă într-o ipostază necaracteristică, alături de o prietenă de-a sa. Fosta membra a formației Spice Girls a participat alături niște prietene la o petrecere organizată cu ocazia Zilei Recunoștinței în Notting Hill, Londra, potrivit dailymail.co.uk. Nu încape urmă de îndoială că Victoria se simțea foarte bine căci fotoreporterii au suprins-o zâmbind și gestigulând excesiv, lucru puțin caracteristic Victoriei care evită să se manfeste vulcanic și refuză să afișeze măcar o urmă de veselie atunci când apare public. Cu câteva zile în urmă, Victoria a reușit să își amuze urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie prelucrată într-un program special.  În imagine, Victoria apărea întinsă pe jos, adoptând o postură similară celor pe care le folosește atunci când se află în timpul unei ședințe foto. Ineditul instantaneului a fost dat de costumul de curcan în care Victoria a fost îmbrăcată datorită unor prelucrări migăloase efectuate în Photoshop. 

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham și-a amuzat admiratorii prin fotografia încărcatăFoto: Instagram Victoria Beckham

De-a lungu timpului, Victoria a dezvăluit că a fost întrebată de mai multe ori care este motivul pentru care nu zâmbește și a afirmat că urăște din suflet îi fie adresată această întrebare pentru că i se pare indiscretă. "Zâmbesc în sinea mea. Glumesc, nu zâmbesc pentru că simt că trebuie să mențin o anumită imagine, am o responsabilitate față de comunitatea creatorilor și designerilor de modă", a explicat ea succint. 

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham alături de fiul cel mare Foto: Instagram Victoria Beckham

Victoria Beckham este căsătorită cu fotbalistul David Beckham din anul 1999 și este mama a patru copii, cu vârste cuprinse între șapte și 18 ani. Fiul cel mare al celor doi este pasionat de fotografie și, potrvit unui interviu acordat recent publicației ThE Sun, este bucuros de faptul că mama sa îl încurajează și îi permite să îi facă fotografii pentru a exersa. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg