Victoria Beckham s-a transformat în curcan de sărbători! Fanii i-au admirat curajul

Ultima actualizare:

    Victoria Beckham este mama a patru copiiFoto:Getty
Victoria Beckham este mama a patru copiiFoto:Getty

Victoria Beckham (43 ani) este cunoscută pentru hainele pe care le creează, pictorialele provocatoare la care participă dar și pentru faptul că nu zâmbește niciodată în cadrul evenimentelor la care participă. Argumentul pentru care nu adoptă o expresie prietenoasă a repezentat un motiv de dezbatere în emdiul online, iar unii internauți au râs pe seama răspunsului Victoriei. Soția lui Beckham a spus că nu poate zâmbi pentru că este datoare să păstreze o imagine demnă a industriei modei, însă se pare că apropierea sărbătorilor a binedispus-o și a făcut-o să uite de această regulă pe care singură și-o impusese.

Victoria Beckham a fost surpinsă într-o ipostază necaracteristică, alături de o prietenă de-a sa. Fosta membra a formației Spice Girls a participat alături niște prietene la o petrecere organizată cu ocazia Zilei Recunoștinței în Notting Hill, Londra, potrivit dailymail.co.uk. Nu încape urmă de îndoială că Victoria se simțea foarte bine căci fotoreporterii au suprins-o zâmbind și gestigulând excesiv, lucru puțin caracteristic Victoriei care evită să se manfeste vulcanic și refuză să afișeze măcar o urmă de veselie atunci când apare public. Cu câteva zile în urmă, Victoria a reușit să își amuze urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie prelucrată într-un program special.  În imagine, Victoria apărea întinsă pe jos, adoptând o postură similară celor pe care le folosește atunci când se află în timpul unei ședințe foto. Ineditul instantaneului a fost dat de costumul de curcan în care Victoria a fost îmbrăcată datorită unor prelucrări migăloase efectuate în Photoshop. 


    Victoria Beckham și-a amuzat admiratorii prin fotografia încărcatăFoto: Instagram Victoria Beckham
Victoria Beckham și-a amuzat admiratorii prin fotografia încărcatăFoto: Instagram Victoria Beckham

De-a lungu timpului, Victoria a dezvăluit că a fost întrebată de mai multe ori care este motivul pentru care nu zâmbește și a afirmat că urăște din suflet îi fie adresată această întrebare pentru că i se pare indiscretă. "Zâmbesc în sinea mea. Glumesc, nu zâmbesc pentru că simt că trebuie să mențin o anumită imagine, am o responsabilitate față de comunitatea creatorilor și designerilor de modă", a explicat ea succint. 


    Victoria Beckham alături de fiul cel mare Foto: Instagram Victoria Beckham
Victoria Beckham alături de fiul cel mare Foto: Instagram Victoria Beckham

Victoria Beckham este căsătorită cu fotbalistul David Beckham din anul 1999 și este mama a patru copii, cu vârste cuprinse între șapte și 18 ani. Fiul cel mare al celor doi este pasionat de fotografie și, potrvit unui interviu acordat recent publicației ThE Sun, este bucuros de faptul că mama sa îl încurajează și îi permite să îi facă fotografii pentru a exersa. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net