Victoria Beckham se relaxează în piscină, dar ceva nu e în regulă cu picioarele ei. Ce s-a întamplat

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham a lăsat cântatul deoparte pentru lumea modeifoto: Hepta

Poza Victoriei Beckham (42 de ani) care se relaxa în piscină i-a intrigat pe fani. Ei au vrut să afle ce s-a întamplat cu picioarele ei, care pluteau într-o poziție ciudată. Poza a fost publicată pe 22 martie, pe contul de Instagram al fiului ei, Brooklyn Beckham (19 ani).

Imaginea a primit numeroase comentarii din partea utilizatorilor. Aceștia au vrut să afle dacă fosta membră a trupei „Spice Girls” a suferit un accident sau dacă o „altă pereche de picioare” plutește în piscină.

Suspiciunile fanilor sunt adevărate: Victoria a fost nevoită să poarte încălțăminte protectoare pentru ghips, în urma unui accident la ski. La sfârșitul lunii februarie, ea a publicat o poză pe Instagram cu „selecția” de încălțăminte pe care o poate purta. Pe lângă cea obișnuită, de culoare gri, Victoria s-a bucurat să poarte o pereche neagră și una cu accente roșii.

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham a fost pozată de băiatul ei, în timp ce se relaxa în piscină.Foto: Instagram

Brooklyn publica deseori poze cu membrii familiei sale în mediul online, înainte de a se muta la New York pentru a studia la Școala de Design „Parsons”. El a declarat că îi este de dor de timpul petrecut în familie, notează „The Sun”.

Victoria are patru copii alături de David Beckham (42 de ani). Brooklyn are doi frați mai mici, Romeo James (15 ani), Cruz David (13 ani) și o surioară, Harper Seven (6 ani). Soția fotbalistului britanic activează atât ca designer vestimentar și cântăreață, cât și ca femeie de afaceri și model. Victoria este admirată de publicul feminin pentru că îmbină o carieră de succes cu o viață de familie plină de momente memorabile. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
Simona Halep, Instagram jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg