VIDEO EXCLUSIV Cucereşte bărbaţii pentru ca apoi să-i facă să sufere

image
Ana poate fi urmărită în fiecare seară la Prima TV începând de la ora 19.30Foto Prima TV

Disperată că toată atenţia lui Emiliano se îndreaptă către Veronica, Virginia îi spune acestuia că îl iubeşte şi că nu îi place să-l vadă suferind din cauza unei femei care nu îl va iubi niciodată. În plus, ea îi spune că Veronica şi Demetrio au fost iubiţi şi că verişoara lor nu poate fi femeia unui singur bărbat.

Orbit de gelozie, Emiliano vrea să afle unde îl poate găsi pe Demetrio. De asemenea, Virginia îi spune şi lui Martin că Veronica este expertă în a cuceri bărbaţii ca mai apoi să-i facă să sufere. Acest lucru îl determină pe Martin să creadă tot mai mult că din cauza Veronicăi fratele lui şi-a pus capăt zilelor.

Vezi imagini cu episodul de luni, 29 iunie

Cu toate astea, Veronica şi Martin petrec câteva clipe împreună, în care el îi spune că viaţa se trăieşte din două motive, pentru dragoste şi pentru ură şi, fără să mai stea pe gânduri, o ia în braţe şi o sărută pasional. Cum reacţionează Veronica, aflaţi urmărind “Dragoste şi ură”, la Prima TV, astăzi, de la 19.30.

„Dragoste şi ură”: Ce veţi putea vedea

Telenovela „Dragoste şi ură” prezintă o poveste de iubire, înveninată de minciuni şi umbrită de o dorinţă nemărginită de răzbunare. Martin San Telmo, personaj interpretat de actorul Iván Sánchez, află că fratele său Demetrio Silveira şi-a pus capăt zilelor din cauza unei femei şi jură să se răzbune pe ea. Singurul indiciu pe care-l are despre vinovată este un medalion în formă de “V” pe care este gravat “Prado Castelo”. Martin află că acesta este numele celei mai importante firme de bijuterii din ţară şi, dintr-o întâmplare, el ajunge să-l cunoască pe Emiliano (Sergio Sendel), moştenitorul imperiului Prado Castelo. După o absenţă de doi ani, Emiliano se întoarce acasă în Mexic şi în cinstea lui, familia organizează o petrecere, la care Martin decide să meargă. Astfel le cunoaşte pe verişoarele lui Emiliano, Veronica (Ana Brenda Contreras) şi Virginia (Grettel Valdez), care au fost adoptate de soţii Prado Castelo, Jorge şi Salma. Martin este captivat de frumuseţea şi tăria de caracter a Veronicăi, dar nu este singurul atras de fată.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG
Elena Basescu