VIDEO Îmbătrânit şi plin de cearcăne. George Clooney a avut cel mai ciudat discurs la Globurile de Aur

image
George Clooney a venit la gala premiilor Globurile de Aur însoţit de soţia sa, Amalfoto: AP

George Clooney a venit la cea de-a 72-a ediţie a premiilor Globurile de Aur însoţit pentru prima oară de soţia sa, Amal Alamuddin. Starul de 53 de ani este complet îndrăgostit de ea, ţinând cont de discursul emoţionant pe care l-a ţinut în cadrul ceremoniei.

Cu toate acestea, actorul şi-a şocat audienţa cu apariţia sa. Cu părul mai grizonant ca de obicei, încercănat şi cu ochii injectaţi, Clooney dădea de înţeles că mariajul lui cu avocata de 36 de ani este extrem de solicitant.

Oboseala a început să-şi pună amprenta asupra sa. Ba mai mult, după ce a renunţat la burlăcie, în urmă cu circa 4 luni, vedeta şi-a mai rotunjit formele, semn că-şi neglijează foarte mult aspectul fizic.

Aşa se explică de ce a preferat să poarte costumul de ginerică pe care l-a îmbrăcat în ziua nunţii sale, în locul unuia special comandat pentru evenimentul din 11 ianuarie din Los Angeles.

În timp ce unii colegi de breaslă reuşesc foarte bine să-şi ascundă vârsta, precum Tom Cruise (52 de ani), fostul cel mai râvnit burlac din Cetatea Filmului are chipul brăzdat de riduri şi transpiră foarte mult.

George Clooney a fost premiat în cadrul ceremoniei cu trofeul Cecille B. DeMille pentru întreaga sa carieră, de actor, producător şi regizor.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
simley si marius jpeg
rafila jpg
Viktor Orban FOTO AFP
Dacia 500 Lastun FOTO RAR Vaslui (3) jpg
image
image
image
image
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg