VIDEO Kevin Spacey a câştigat primul Glob de Aur la a 8-a nominalizare

Ultima actualizare:
Remarca lui Kevin Spacey
Remarca lui Kevin Spacey

Actorul principal din serialul House of Cards a câştigat pentru prima oară în cariera sa Globul de Aur pentru interpretarea lui Frank Underwood din serialul care a schimbat părerea lumii despre politică şi a oferit o nouă perspectivă asupra culiselor acestei "îndeletniciri".

Kevin Spacey este în sfârşit deţinătorul unui Glob de Aur. La cea de-a 8-a nominalizare, juriul a fost înduplecat de interpretarea actorului în rolul lui Frank Underwood din House of Cards. Premiul vine după ce Kevin a mai fost nominalizat şi în 1996-"The Usual Suspects", 2000-"American Beauty", 2002-"The Shipping News", 2005-"Beyond the Sea", 2009-"Recount", 2011-"Casino Jack" şi Netflix’s "House of Cards" în 2014, dar 2015 a fost cu noroc. Vizibil uşurat de această povară, Kevin şi-a început discursul: "This is the eight time i’ve been nominated — I can’t fucking believe I won”, (n.r."Aceasta a fost a 8-a nominalizare. Nu pot să cred dracului că am câştigat").


    Remarca lui Kevin SpaceyTwitter
Remarca lui Kevin SpaceyTwitter

Kevin a câştigat Globul de Aur într-un moment cât se poate de potrivit. Duminică, în ziua festivităţilor, producătorii House of Cards au lansat trailerul oficial cu imagini din cel de-al treilea sezon al serialului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net