VIDEO Kevin Spacey a câştigat primul Glob de Aur la a 8-a nominalizare

image
Remarca lui Kevin Spacey

Actorul principal din serialul House of Cards a câştigat pentru prima oară în cariera sa Globul de Aur pentru interpretarea lui Frank Underwood din serialul care a schimbat părerea lumii despre politică şi a oferit o nouă perspectivă asupra culiselor acestei "îndeletniciri".

Kevin Spacey este în sfârşit deţinătorul unui Glob de Aur. La cea de-a 8-a nominalizare, juriul a fost înduplecat de interpretarea actorului în rolul lui Frank Underwood din House of Cards. Premiul vine după ce Kevin a mai fost nominalizat şi în 1996-"The Usual Suspects", 2000-"American Beauty", 2002-"The Shipping News", 2005-"Beyond the Sea", 2009-"Recount", 2011-"Casino Jack" şi Netflix’s "House of Cards" în 2014, dar 2015 a fost cu noroc. Vizibil uşurat de această povară, Kevin şi-a început discursul: "This is the eight time i’ve been nominated — I can’t fucking believe I won”, (n.r."Aceasta a fost a 8-a nominalizare. Nu pot să cred dracului că am câştigat").

image
Remarca lui Kevin SpaceyTwitter

Kevin a câştigat Globul de Aur într-un moment cât se poate de potrivit. Duminică, în ziua festivităţilor, producătorii House of Cards au lansat trailerul oficial cu imagini din cel de-al treilea sezon al serialului.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
Turneul Sportul unește FOTO Primăria Constanța jpeg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg