VIDEO „Lumea a rămas fără culoarea roz” după filmul „Barbie”. Atât de multă vopsea roz s-a folosit

Filmul „Barbie” a creat o penurie la nivel mondial de vopsea roz. La realizarea filmului s-a folosit atât de multă încât stocurile sunt pe zero. Designerul de producție al filmului, Sarah Greenwood, spune că „lumea a rămas fără roz” în timpul construcției Barbieland și a versiunilor în mărime naturală ale „Casei de vis” a păpușii, relatează The Guardian.

image

„Barbie” a distrus aprovizionarea cu vopsea roz în toată lumea

Viitorul film Barbie al Gretei Gerwig a necesitat atât de multă vopsea roz în timpul construcției, încât a distrus aprovizionarea globală a unei întregi companii.

În interviu, Greenwood, nominalizat de șase ori la Oscar, a spus că filmul a provocat o penurie internațională de vopsea roz. „Lumea a rămas fără roz”, a spus ea revistei.

Lauren Proud, vicepreședinte companiei la care se produce vopseaua roz folosită în filmul „Barbie” a recunoscut: „Ne-au curățat pe vopsea”.

Ryan Goslin este Ken în „Barbie”

Gerwig a mai spus că nuanța de roz aprins a fost importantă pentru „a menține caracterul copilăresc” al esteticii filmului și că designul Barbieland a fost inspirat de Casa Kaufmann din Palm Springs, de picturile lui Wayne Thiebaud, de filmul „Pee-wee's Big Adventure” și de „An American in Paris”.

„Am vrut ca rozul să fie foarte strălucitor, să dea aproape impresia de prea mult”, a spus Gerwig, adăugând că nu a vrut să „uite ce a făcut-o să o iubească pe Barbie când eram mică.

cea mai faimoasă păpușă din lume, Barbie, va fi Margot Robbie, iar iubitul ei, Ken, va fi interpretat de Ryan Gosling. În film, Ryan Gosling are părul complet alb și este înconjurat de foarte mult roz. De altfel, în tot filmul rar se observă o altă culare, alta decât roz. 

În distribuție mai apar Will Ferrell, Simu Liu, Dua Lipa, Helen Mirren, Issa Rae, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera și Ncuti Gatwa.

Filmul va fi lansat pe 21 iulie.

image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
Monica Bârlădeanu și fratele ei, Petru  Foto Facebook
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg
Simona Halep, Getty Images jpg
Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a apelat miercuri la noi intervenții estetice și s-a operat la față
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg