VIDEO „Lumea a rămas fără culoarea roz” după filmul „Barbie”. Atât de multă vopsea roz s-a folosit

Filmul „Barbie” a creat o penurie la nivel mondial de vopsea roz. La realizarea filmului s-a folosit atât de multă încât stocurile sunt pe zero. Designerul de producție al filmului, Sarah Greenwood, spune că „lumea a rămas fără roz” în timpul construcției Barbieland și a versiunilor în mărime naturală ale „Casei de vis” a păpușii, relatează The Guardian.

image

„Barbie” a distrus aprovizionarea cu vopsea roz în toată lumea

Viitorul film Barbie al Gretei Gerwig a necesitat atât de multă vopsea roz în timpul construcției, încât a distrus aprovizionarea globală a unei întregi companii.

În interviu, Greenwood, nominalizat de șase ori la Oscar, a spus că filmul a provocat o penurie internațională de vopsea roz. „Lumea a rămas fără roz”, a spus ea revistei.

Lauren Proud, vicepreședinte companiei la care se produce vopseaua roz folosită în filmul „Barbie” a recunoscut: „Ne-au curățat pe vopsea”.

Ryan Goslin este Ken în „Barbie”

Gerwig a mai spus că nuanța de roz aprins a fost importantă pentru „a menține caracterul copilăresc” al esteticii filmului și că designul Barbieland a fost inspirat de Casa Kaufmann din Palm Springs, de picturile lui Wayne Thiebaud, de filmul „Pee-wee's Big Adventure” și de „An American in Paris”.

„Am vrut ca rozul să fie foarte strălucitor, să dea aproape impresia de prea mult”, a spus Gerwig, adăugând că nu a vrut să „uite ce a făcut-o să o iubească pe Barbie când eram mică.

cea mai faimoasă păpușă din lume, Barbie, va fi Margot Robbie, iar iubitul ei, Ken, va fi interpretat de Ryan Gosling. În film, Ryan Gosling are părul complet alb și este înconjurat de foarte mult roz. De altfel, în tot filmul rar se observă o altă culare, alta decât roz. 

În distribuție mai apar Will Ferrell, Simu Liu, Dua Lipa, Helen Mirren, Issa Rae, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera și Ncuti Gatwa.

Filmul va fi lansat pe 21 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net