VIDEO Megan Fox se sărută cu amantul într-un videoclip, la câteva zile după ce i-a dat papucii soțului

Ultima actualizare:

    Megan Fox, 34 de ani și amantul Machine Gun Kelly, 30 de ani, au filmat împreună videoclipul piesei Bloody Valentine
Megan Fox, 34 de ani și amantul Machine Gun Kelly, 30 de ani, au filmat împreună videoclipul piesei Bloody Valentine

Megan Fox, în vârstă de 34 de ani, își vede de viață la doar câteva zile după ce paparazzi au surprins-o în mașina rapperului Machine Gun Kelly, de 30 de ani. După o căsnicie cu suișuri și coborâșuri de 10 ani, cu Brian Austin Green, de 46 de ani, Megan s-a decis să pună punct relației. Brian a recunoscut că s-au separat în urmă cu doar câteva zile și a spus că ”o va iubi mereu”.

Megan Fox vrea să își trăiască viața la maximum și să uite de obligațiile și îndatoririle aferente vieții de familie. Recent ea a postat pe pagina ei de Instagram videoclipul piesei ”Bloody Valentine” în care apare alături de amantul pentru care a părăsit căminul conjugal, Machine Gun Kelly. Actrița din ”Transformers” apare în lenjerie intimă și îl sărută pe muzicianul tatuat, care a avut probleme cu poliția și drogurile și e considerat unul dintre băieții răi de la Hollywood.

Videoclipul spune povestea unei iubiri violente și ciudate
Videoclipul spune povestea unei iubiri violente și ciudate

Megan a mai avut alte trei tentative de a se despărți de Brian Austin Green, cunoscut pentru rolul lui David Slater din serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”. Dar de fiecare dată s-au împăcat și la scurt timp după împăcare familia s-a mai mărit cu un membru.

Cei doi amanți apar pe jumătate goi în pat, în ipostaze romantice
Cei doi amanți apar pe jumătate goi în pat, în ipostaze romantice

Brian Austin Green, singurul bărbat din viața lui Megan

Megan Fox, 34 de ani și Brian Austin Green, 46 de ani, s-au căsătorit în 2010, după șase ani de relație. Practic, Megan este cuplată cu Brian de la vârsta de 18 ani și actorul din ”Beverly Hills 90210” a fost singurul bărbat din viața ei. La începuturile relației lor, Brian era pe val, însă ulterior nu a mai fost distribuit decât în roluri mici în proiecte de televiziune, în timp ce Megan a ajuns una dintre cele mai titrate actrițe de la Hollywood. Ei au o avere comună de 10 milioane de dolari, dar Brian nu are în conturile lui decât puțin peste 3 milioane de dolari. Măritată la 24 de ani, Megan care a fost crescută într-o familie penticostală extrem de strictă, nu și-a permis ”rebeliunea adolescenței” și a plonjat în viața de familistă cu ochii închiși.

Citește și:

Actorul Brian Austin Green confirmă divorțul de Megan Fox. ”O voi iubi mereu”

Scandal la Hollywood! Megan Fox și-a lăsat soțul să-i îngrijească odraslele și a fugit cu amantul

Megan Fox, trei băieți cu Brian Austin Green

Megan Fox a fost văzută pentru prima oară cu un alt bărbat decât soțul ei. Machine Gun Kelly, pe numele lui real Richard Colson Baker, a condus-o pe Megan la vila ei din Calabasas, Los Angeles, luni și se pare că ar fi petrecut noaptea acolo, a declarat o sursă pentru US Weekly. Între timp, Brian Austin Green și cei trei băieți ai cuplului Noah, de 7 ani, Bodhi, de 6 ani și Journey, de 3 ani, s-au mutat în vila de pe lacul Toluca, din California, pe care cei doi au cumpărat-o în 2014.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el