VIDEO Rihanna, dezmăţ cu femei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rihanna şi-a făcut de cap, sâmbătă, la un carnaval din Barbados. După câteva pahare de alcool în plus, artista a început să danseze provocator şi să se tăvălească în patru labe.

Face ce face şi iese în evidenţă! Rihanna (25 de ani) s-a destrăbălat până dimineaţa la o petrecere organizată cu ocazia carnavalului din Barbados. Cântăreaţa a şocat pe toată lumea pipăind o femeie pe fund şi mimând sexul, dar şi prin vestimentaţie. Ea era îmbrăcată într-un body alb, cu paiete, care-i punea în evidenţă părţile intime. După câteva pahare de alcool, artista a început să se mişte lasciv pe la spatele unei prietene mulatre, lăsându-i mască pe cei din jur.

Cântăreaţa pipăie pe fund o femeie

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pusă pe distracţie, Rihanna a ţinut să le arate tuturor cât de bine se pricepe la dans, dar, ameţită de alcool, a ajuns să danseze în patru labe. Vopsită cu verde pe faţă, cu ochelari de soare albaştri, cu tenişi şi cu un voal prins în părul tuns scurt, excentrica Rihanna s-a distrat fără întrerupere până-n zori. Tot nu se lasă de distracţii, deşi medicii au avertizat-o că acestea o pot ucide!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net