VIDEO Un actor celebru, din nou la clinica de dezalcoolizare

Ultima actualizare:

    Robin WilliamsFoto: Reuters
Robin WilliamsFoto: Reuters

Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat în centrul de tratare a dependenţei Hazelden din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Robin Williams, în vârstă de 62 de ani, nu a mai băut alcool din 2005, însă intenţionează să "îşi reînnoiască şi să se concentreze asupra angajamentului său" de a continua programul de abstinenţă de la alcool, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului tmz.com, Robin Williams s-a înscris în programul The Lodge, pe care centrul de reabilitare îl descrie ca "un proiect în 12 paşi care poate forma şi transforma fiecare aspect al vieţii".

Actorul va petrece în acest centru câteva săptămâni.

"Acest lucru a fost planificat în cele mai mici detalii, el (Williams, n.r.) a avut o perioadă mai liberă pentru a se interna", a precizat o sursă pentru E!News.

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Cu toate acestea, Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată şi nu a mai consumat alcool de atunci.

"Într-o zi, am intrat într-un magazin şi am văzut o sticlă mică de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care îmi şoptea la ureche: «Hei, ia doar o gură, doar una». Am băut şi apoi a fost o scurtă perioadă în care îmi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scăpat de sub control atât de repede", a declarat Robin Williams publicaţiei Parade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net