Vin Diesel vrea să-i ia locul lui Obelix?

Ultima actualizare:

    Vin Diesel a fost surprins recent cu ditamai burdihanul pe platoul de filmare
Vin Diesel a fost surprins recent cu ditamai burdihanul pe platoul de filmare

Incredibil! Cunoscut ca un erou supermusculos, mai ales în rolurile de acum zece ani, actorul Vin Diesel a şocat pe toată lumea pentru cât de mult s-a îngrăşat. A ajuns să aibă o burtă ca a lui Obelix!

Ieri era ditamai pachetul de muşchi, acum e pufos şi leneş!  Celebrul actor Vin Diesel (48 de ani), cunoscut mai ales din seria filmelor “Furios şi iute”, a făcut ditamai burdihanul. Aşa a fost surprins recent pe platoul de filmare.

Starul joacă în continuarea filmului de acţiune “Triplu X - Întoarcerea lui Xander Cage”, din 2007. Într-o scenă în care apare la bustul gol, se vede clar că are o burtă umflată exact ca a personajului Obelix, întruchipat de actorul francez Gérard Depardieu (67 de ani).

Diesel, care are o avere de 145 de milioane de dolari, a şocat pe toată lumea cu burta lui umflată, fiindcă este cunoscut drept un musculos cu voce puternică, masculină, care avea mereu grijă de corpul său. Viaţa de familist i-a dat peste cap antrenamentele de la sală lui Vin Diesel. Şi când ai o nevastă ca fotomodelul Paloma Jimenez (32 de ani), expertă în bucătăria mexicană, nu mai ai cum să-ţi păstrezi trupul atletic.

În 2014 l-a pierdut pe prietenul lui Paul Walker, care a murit într-un accident de maşină, şi nu a avut nici o clipă liberă de la filmări. Nu mai poate fi nelipsit de la sala de forţă, ca în urmă cu zece ani. Dacă continuă să mănânce şi va renunţa total la întreţinerea muşchilor, va ajunge să arate ca Depardieu. Actorul francez pare gata să explodeze, fiindcă înfulecă în prostie şi a ajuns să bea 14 sticle de băutură pe zi. Nici averea sa de 200 de milioane de dolari nu l-a ajutat să scape de kilogramele în plus, care l-au făcut să semene exact cu Obelix, personajul pe care l-a interpretat. Dacă o ţine tot aşa, Vin Diesel  ar putea să devină şi el un candidat ideal pentru eroul cu burdihan imens. 

Depardieu, perfect pentru rolul simpaticului dolofan

Gérard Depardieu este cunoscut mai ales pentru rolul lui Obelix, galul dolofan din seria „Asterix şi Obelix”. El este considerat perfect pentru acest rol, mai ales după ce s-a îngrăşat ca acesta. Dacă la început, starul trebuia să-şi pună burtă falsă pentru a-l interpreta, deja, la ultimele două filme din serie, nu a mai fost nevoie. Depardieu avea el însuşi ditamai burdihanul, cum trebuia să fie personajul din benzile desenate. Actorul francez a jucat rolul lui Obelix în patru filme: ”Asterix şi Obelix contra lui Cezar” (1999), “Asterix şi Obelix - Misiune: Cleopatra” (2002), “Asterix la Jocurile Olimpice” (2008) şi “Asterix şi Obelix în Slujba Maiestăţii Sale” (2012).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net