Voluptoasa Kim Kardashian divorţează!

Ultima actualizare:

Kim Kardashian şi baschetbalistul Kris Humphries nu mai formează un cuplu de mai bine de o lună! Focoasei brunete nu-i mai place statutul de femeie «măritată» şi crede că s-a grăbit cu nunta. Mai mult, Kim îşi face deja planuri pentru perioada următoare, iar soţul ei nu este inclus în programul ei.

«Nu se ştie când vor face anunţul, dar au terminat-o. Vor divorţa. Nu mai sunt împreună de aproape o lună şi cât timp Kim a stat la New York, a avut o cameră la hotel unde Kris nu a mers s-o vadă», a declarat un prieten de-am lui Kris.

Vedeta vrea să pună punct din cauza certurilor prea dese pe care le are cu soţul ei! «Kim nu se simte bine şi se ceartă mereu cu Kris!Crede că s-a grăbit cu căsătoria şi îi pare rău că s-a grăbit cu nunta! Nu ştie cum să iasă din situaţia în care este, se simte ruşinată de acest lucru», a comentat o sursă apropiată, pentru dailymail.co.uk.

Kim Kardashian şi baschetbalistul Kris Humphries s-au căsătorit în urmă cu două luni, iar nunta lor a fost una dintre cele mai mediatizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net