Voluptoasa Kim Kardashian divorţează!

Kim Kardashian şi baschetbalistul Kris Humphries nu mai formează un cuplu de mai bine de o lună! Focoasei brunete nu-i mai place statutul de femeie «măritată» şi crede că s-a grăbit cu nunta. Mai mult, Kim îşi face deja planuri pentru perioada următoare, iar soţul ei nu este inclus în programul ei.

«Nu se ştie când vor face anunţul, dar au terminat-o. Vor divorţa. Nu mai sunt împreună de aproape o lună şi cât timp Kim a stat la New York, a avut o cameră la hotel unde Kris nu a mers s-o vadă», a declarat un prieten de-am lui Kris.

Vedeta vrea să pună punct din cauza certurilor prea dese pe care le are cu soţul ei! «Kim nu se simte bine şi se ceartă mereu cu Kris!Crede că s-a grăbit cu căsătoria şi îi pare rău că s-a grăbit cu nunta! Nu ştie cum să iasă din situaţia în care este, se simte ruşinată de acest lucru», a comentat o sursă apropiată, pentru dailymail.co.uk.

Kim Kardashian şi baschetbalistul Kris Humphries s-au căsătorit în urmă cu două luni, iar nunta lor a fost una dintre cele mai mediatizate.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul