Will Smith, avertisment grav pentru soția sa, Jada Smith: «Nu mă folosi»

Schimb aprins de replici între Will Smith și soția sa, Jada, după ce numele lor au împânzit spațiul virtual din ultima perioadă. Într-o postare ce a ajuns virală pe Instagram, Will Smith i-a transmis un avertisment soției sale.

Will smith jada pinkett GettyImages 1388060436 jpg
Will Smith și Jada Smith

Un clip de aproximativ 49 de secunde, filmat chiar de către Jada Pinkett Smith, ce a ajuns, inițial, pe Instagram Live, a înregistrat mii de vizionări din partea fanilor cuplului controversat din Statele Unite. 

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a ajuns pe prima pagină a publicațiilor internaționale, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock în urma unei glume adresate de către comedian asupra soției sale, Jada Smith, potrivit NY Post

Ce i-a transmis Will Smith soției sale

Acum, un videoclip ce a apărut a stârnit speculații cu privire la starea familiei Smith, iar fanii actorului au afirmat că acesta arată „incomod” și „anxios” în timp ce vorbește cu soția sa. 

Vezi și Will Smith, umilit și de amantul soţiei

Pinkett Smith a realizat videoclipul, inițial, pentru a-și promova emisiunea „Red Table Talk”, iar mai apoi videoclipul îl arată și pe Will Smith în timp ce Pinkett îi transmite „Ați putea spune că emisiunea a jucat un rol esențial în redefinirea relației noastre?”.

Văzând că Pinkett încearcă să folosească numele și imaginea lui Will Smith pentru popularitate în spațiul on-line, acesta se prezintă în fața camerei cu un răspuns cu totul neașteptat.

Aș putea spune să nu începi să mă filmezi fără să mă întrebi.”, a declarat actorul de la Hollywood. 

Pinkett Smith respinge aparent cererea soțului ei de a încheia filmarea, spunând oamenilor prezenți pe Live-ul de pe Instagram că „încă se confruntă cu prostia”.

Citește și Will Smith, ținta glumelor nemiloase la Premiile Grammy, din cauza palmei date lui Chris Rock la Oscar

Interogarea continuă în familia Smith, iar actorul este clar indignat și o avertizează pe soția sa: „Prezența mea în rețelele sociale este pâinea și untul meu. Deci, nu poți să mă folosești doar pentru popularitate pe rețelele sociale. Nu trece pragul! Stau în casa mea, nu trece linia roșie!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
Loredana Zainea jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg