Woody Allen și soția lui, revoltați de documentarul care expune abuzurile sexuale ale cineastului


    Woody Allen şi soţia lui spun că documentarul HBO este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”Sursă foto: Profimedia
Woody Allen şi soţia lui spun că documentarul HBO este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”Sursă foto: Profimedia

Woody Allen şi soţia lui au transmis că documentarul despre acuzaţiile de abuz care i-au fost aduse cineastului, lansat de HBO duminică, este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

Creată de documentariştii Kirby Dick, Amy Ziering şi Amy Herdy, miniseria în patru părţi prezintă, potrivit HBO, unul dintre cele mai cunoscute scandaluri de la Hollywood: acuzaţiile de abuz sexual la adresa cineastului Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui - care atunci avea 7 ani - şi a actriţei Mia Farrow; procesul legat de custodia copiilor şi relaţia lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar şi urmările controversate ale acestor evenimente.

Un purtător de cuvânt al cineastului şi al soţiei lui, Soon-Yi Previn, a emis un comunicat ca răspuns la miniseria documentară „Allen v. Farrow” lansată de HBO duminică, în care sunt detaliate acuzaţiile aduse regizorului de către actriţa Mia Farrow şi fiica Dylan Farrow.

Allen şi Previn susţin că realizatorii documentarului „nu au fost interesaţi de adevăr” şi că „au colaborat pe furiş” cu Farrow pentru a face „o poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

În cele patru episoade sunt incluse interviuri cu actriţa şi fiica lor, cu apropiaţi ai familiei şi experţi. Allen şi Previn au spus, prin purtătorul de cuvânt, că au avut la dispoziţie „zile pentru a răspunde”. De cealaltă parte, Amy Herdy a declarat pentru Variety că ea l-a contactat pe Allen în 2018 cu privire la acest material.

„Aşa cum e cunoscut de decenii, aceste acuzaţii sunt categoric false. Mai multe agenţii le-au investigat la acel moment şi au aflat că, orice Dylan Farrow ar fi putut fi făcută să creadă, nu a avut loc absolut niciun abuz. Este, din păcate, nesurprinzător că reţeaua care difuzează asta este HBO, care are un acord de producţie şi o relaţie de afaceri cu Ronan Farrow (fiul lui Allen şi al Miei Farrow, n.r.). Deşi acest material de mântuială ar putea obţine atenţie, nu schimbă faptele”, se mai arată în comunicat.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg