Xena, sex la greu în noul «Spartacus» - VIDEO

simeon stalpnicul png

Atât de multe furori au făcut scenele cu Lucy Lawless în timpul unei partide fierbinte de sex, încât în cel mai proaspăt episod din serialul "Spartacus: Blood and Sand" fosta Xena, renunţă iarăşi la haine, de data asta fiind surprinsă în timp ce e spălată, mângâiată şi răsfăţată de sclave.

Rolul interpretat de Lucy este în ¨Spartacus¨ este cel al Lucreţiei, femeie bogată care împreună cu soţul ei deţin o şcoală de gladiatori, de unde va ieşi în evidenţă celebrul Spartacus, viitor lider al rebelilor spartani.

Vezi aici primele scene de sex dinSpartacus: Blood and Sand

Deocamdată serialul nu este disponibil în România. Ileana Cecanu, PR al postului de televiziune HBO ne-a declarat : "nu există deocamdată o confirmare în ceea ce priveşte difuzarea serialului pe HBO".

SinopsisSpartacus: Blood and Sand este o amplă trecere în revistă a vieţii celui mai faimos gladiator roman - totul într-o notă sângeroasă, viscerală.

Vezi aici GALERIE FOTO din film

După ce este separat de iubirea vieţii lui, Spartacus este forţat să participe la lupte în arenă cu războinici şi fiare. Orice moarte violentă este o doză de distracţie căutată constant de iubitorii de divertisment ai acelor vremuri.

Spartacus, însă, luptă pentru supravieţuire, nu pentru distracţie. Este nevoit să intre în jocuri politice murdare şi să-şi facă din inamici prieteni în acea lume controlată de corupţie, violenţă, sex şi reputaţie. El însuşi va simţi forţa de seducţie a puterii şi va fi chinuit de nevoia de răzbunare. (sursa: cinemagia.ro)

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg