Zece dive care i-au trecut prin pat lui Jack Nicholson! După 2.000 de femei, actorul are o mare teamă

simeon stalpnicul png
Starul a făcut sex cu peste 2.000 de femeiFoto: Guliver/Splashnews

A făcut sex cu peste 2.000 de femei, dintre care 41 au fost din lumea vedetelor. Jack Nicholson a rămas singur cuc şi se teme că va muri fără să aibă un suflet lângă el. Din cauza reputaţiei de fustangiu, nimeni nu-l mai vrea.

A fost cel mai mare cuceritor de la Hollywood, dar şi unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. S-a culcat cu mii de femei şi acum a ajuns singur şi trist, la 77 de ani, spun surse din apropierea sa, citate de ziarul “Daily Mail”.

E disperat să mai aibă o ultimă iubită, dar, din cauza proastei reputaţii că a umblat din femeie în femeie, se teme că nici una nu îl va mai vrea, chiar dacă este un monstru sacru. “Încă sunt nebunatic în sufletul meu. Dar simt că nu mai pot să fac curte în public. Nu se mai cade la vârsta mea”, se plânge Jack Nicholson.

Copiii lui speră că se va potoli în cele din urmă. Însă el îşi doreşte cu disperare să nu moară singur. Ar vrea să mai iubească măcar o dată şi ultima femeie să-i fie la căpătâi, când va muri. Actorul a fost căsătorit între 1962 şi 1968 cu actriţa Sandra Knight şi au împreună o fiică, Jennifer, de 52 de ani.

A avut apoi o relaţie cu actriţa Susan Anspach, care zice că fiul ei, Caleb (45 de ani), e fiul acestuia. Însă Nicholson neagă că ar fi tatăl lui.

Apoi a avut o fată, Honey (34 de ani) cu fotomodelul Winnie Hollman. Actriţa Rebecca Broussard i-a născut apoi doi copii: Lorraine (24 de ani) şi Raymond (22 de ani).

image
cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Georgia Meloni, vizită la o fabrică de mozzarella FOTO Profimedia
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png