7 vedete mămici, parada modei la lansarea unui magazin de haine. Ce bine arată în ținute de toamnă!

vedete 7 jpeg
Andreea Bănică, Lavinia Pârva, Anca Serea

A fost aglomerație de vedete la deschiderea unui nou magazin în Capitală, al unui cunoscut brand de fashion. Cele mai multe dintre invitate, cu cariere și copii acasă, au arătat ca desprinse de pe podiumul de modă, în ținutele îndrăznețe pe care le-au afișat la eveniment.

Andreea Bănică (43), Lavinia Pârva (36), Anca Serea (40), Mirela Vaida (39), Anda Adam (41), Diana Munteanu (42), Diana Bart (40) și nu numai au participat recent la un eveniment dedicat doamnelor, deschiderea unui magazin de haine, situat în centrul Capitalei.

andreea banica lavinia parva anca serea jpeg
Mirela Vaida, Anca Serea, Andreea Bănică, Diana Bart, Anda Adam, Diana Munteanu

Cele 7 mămici au arătat spectaculos în ținute de toamnă și și-au etalat siluetele la panoul foto. Împreună au nu mai puțin de 16 copii acasă, campioane fiind Anca Serea, cu 6 copii și Mirela Vaida, cu trei.

Lavinia Pârva, siluetă de model

Lavinia Pârva a născut în urmă cu doi ani și jumătate primul ei copil, iar acum arată perfect. Are o siluetă ca trasă prin inel și o talie de viespe, de parcă ar fi o adolescentă. Lavinia Pârva a făcut mult sport, a avut grijă la alimentație, dar mai ales activitatea cu micuțul Alexandru a ajutat-o să își recapete tonusul.

image
Lavinia Pârvafoto: BSB

Cea mai recentă apariție în public a soției lui Ștefan Bănică a fost la evenimentul de deschidere al magazinului BSB din Piața Romană, unde artista a făcut furori într-o ținută superbă, din noua colecție de toamnă-iarnă semnată BSB: sacou cu imprimeu colorat, pantaloni de piele și ghete lungi, completată cu o bijuterie voluminoasă la baza gâtului. O apariție surprinzătoare, având în vedere că artista nu s-a mai afișat la un eveniment de foarte mult timp.  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
cub oana zavoranu png
prodan (2) jpg
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
scoala elevi - Shutterstock
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg