8 Martie: Mesajul emoţionant al Andreei Ibacka pentru mama sa FOTO

Ultima actualizare:

    8 Martie: Andreea Ibacka i-a dedicat mamei sale un post pe blogul personalFoto: Arhivă personală
8 Martie: Andreea Ibacka i-a dedicat mamei sale un post pe blogul personalFoto: Arhivă personală

Soţia lui Cabral Ibacka, prezentatorul reality show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", a reuşit să-şi emoţioneze până la lacrimi fanii de pe Facebook, după ce publicat un mesaj pentru mama să, de 8 Martie.

De Ziua Internaţională a Femeii, reţelele de socializare s-au umplut de imagini cu vedete şi mamele lor. Printre ele se numără şi Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, care a ţinut ca de 8 Martie să enumere câteva dintre motivele pentru care îşi iubeşte mama.

“Te iubesc, mămică mea! Pentru că mi-ai vegheat somnul şi mi-ai ghidat paşii. Pentru că eşti riguroasă şi chibzuită în tot ceea ce faci. Şi m-ai învăţat şi pe mine să fiu la fel. Pentru că eşti sinceră că un prunc. Pentru că ne întreabă lumea pe stradă dacă suntem surori. Aşa că genele tale bune sunt pentru mine o garanţie. Pentru că eşti cel mai mare critic al meu, dar şi cel mai entuziast lăudător. Pentru că la nunţi dansezi horele şi sârbele cu aşa o energie încât mai devreme sau mai târziu... inevitabil oboseşte întâi cântăreţul. Pentru că râzi cu poftă, fără să-ţi pese cine te-ar putea vedea. Pentru că eşti sensibilă şi plângăcioasă. Pentru că mi-ai înţeles gărgăunii de adolescenţă şi m-ai acoperit de vreo câteva ori în faţa lui tata. Pentru musacaua şi ciorbițele pe care încă mi le pui pe furiş în frigider. Pentru toate sfaturile bune pe care întâi le iau la rost şi apoi le pun în aplicare. Pentru dragostea şi răsfăţul oferite Tiarei. Fie, chiar şi pentru dumicaţii dăruiţi pe sub masă... deşi contravin politicii mele. Pentru că încă te fâstâceşti când vezi o cameră video. Pentru că eşti cea mai minunată şi mai frumoasă mămică din lume! Şi pentru că sunt mândră că eşti mămică mea. La mulţi ani!”, a scris Andreea Ibacka, de 8 Martie, pe blogul său, dar și pe contul de Facebook.

8 Martie: Dana Rogoz şi mama ei

8 Martie: Dana Rogoz și-a dat seama de sacrificiile mamei sale de-abia după ce a devenit și ea mamă
8 Martie: Dana Rogoz și-a dat seama de sacrificiile mamei sale de-abia după ce a devenit și ea mamă

Nici vedeta Pro TV, Dana Rogoz, nu a putut trece cu vederea sărbătoarea de 8 Martie, aşa că a publicat pe blogul sau câteva cuvinte de apreciere la adresa celei care i-a dat viaţă: “La mulţi ani tuturor femeilor! 8 martie a devenit începând de anul trecut o sărbătoare mult mai însemnată în familia noastră. Ieri am tras cu ochiul în portbagajul maşinii lui Radu şi am văzut că mă aşteaptă un cadou azi… Aşadar, cu ocazia acestei zile speciale, Radu se gândeşte la mine (şi la mama lui, fireşte), iar eu mă gândesc la mama mea şi îmi dau seama cât de multe a făcut pentru mine până acum. Când Vlad a avut febră, n-am dormit toată noaptea, l-am pupat de o mie de ori şi l-am ţinut în braţe. Îmi dau seama cât de multe astfel de nopţi a avut mama cu mine şi cu fraţii mei. Mă gândesc la toate bagajele de filmări pe care mi le pregătea în fiecare zi cu grijă. La toate telefoanele prin care îmi ura succes înainte de fiecare teză, examen, filmare, spectacol important. La toate sfaturile şi secretele pe care mi le-a împărtăşit şi care mi-au făcut viaţă mai uşoară”.

8 Martie: Adrian Enache şi mama lui

Adrian Enache și-a petrecut ziua de 8 Martie în compania mamei sale
Adrian Enache și-a petrecut ziua de 8 Martie în compania mamei sale

Artistul a avut numai cuvinte de laudă pentru mama sa, îndemnându-şi admiratorii de pe Facebook să petreacă măcar o oră cu cele care i-au adus pe lume: “Azi, de 8 martie, mama este principala poveste, aşa încât va rog şi pe voi, dragii mei prieteni, să va faceţi timp pentru o oră măcar alături de cea mai scumpă fiinţă de pe pământ. Mămicile sunt viaţă noastră! Îi doresc şi eu mamei mele tot binele din lume! La mulţi ani tuturor femeilor care ne fac viaţă Răi! Pup pe toate”.

8 Martie este un prilej bun pentru Andreea Bălan să se gândească la mama sa
8 Martie este un prilej bun pentru Andreea Bălan să se gândească la mama sa

Andreea Bălan a publicat, de 8 Martie, o fotografie în care apare alături de mama sa, amândouă murdare de noroi, după o plimbare cu buggy-urile (n.r. vehicule reacreaționale cu roţi mari, folosite pentru terenuri accidentate). “Laa muulți aaani, mamiiiii! Eşti cea mai tare mămică din lume! Abia aştept să mai facem buggy prin pădurile tropicale şi să ne umplem de noroi. La mulţi ani tuturor mămicilor!”, a scris ea pe contul de Facebook.

8 Martie: Elena Gheorghe şi mama ei

Elena Gheorghe și-a urat mama pe Facebook, de 8 Martie
Elena Gheorghe și-a urat mama pe Facebook, de 8 Martie

Elena Gheorghe şi mama să seamănă că două picături de apă. De 8 Martie, artista nu a uitat de cea care i-a dat viaţă şi i-a transmis gândurile bune prin intermediul binecunoscutei reţele de socializare: “La mulţi ani, mămică mea scumpă şi dragă! Să îţi dea Dumnezeu multă sănătate şi să ai toate motivele să te bucuri de familia ta! La mulţi ani mămici, doamne şi domnişoare!”.

8 Martie: Giulia Nahmany şi fetiţele ei

De 8 Martie, Giulia Nahmany a petrecut împreună cu fetițele ei
De 8 Martie, Giulia Nahmany a petrecut împreună cu fetițele ei

Giulia Nahmany şi-a pierdut mama în urmă cu jumătate de an, aşa că a sărbătorit 8 Martie alături de cele două fiice ale sale. Însă vedeta nu a putut să nu o rememoreze pe cea care a adus-o pe lume în urmă cu 32 de ani, pe 16 ianuarie: “La mulţi ani pentru toate mamele din lume. Astăzi se împlinesc exact şase luni de când mama mea s-a dus la Ceruri. Pentru cei care au privilegiul să aibă o mamă, la mulţi ani! Nu aveţi nevoie de ziua de astăzi să-i spuneţi cât de mult o iubiţi. Te iubesc, mama şi mi-e atât de dor de ţine că nu pot descrie în cuvinte. Eşti în inima mea peste tot unde merg şi sper că ştii cât de mult te iubesc!”.

8 Martie: Raluca Zenga şi mama ei

De 8 Martie, Raluca Zenga le-a urat tuturor femeilor, inclusiv mamei sale, "La mulți ani!"
De 8 Martie, Raluca Zenga le-a urat tuturor femeilor, inclusiv mamei sale, "La mulți ani!"

De 8 Martie, Raluca Zenga i-a făcut o scurtă caracterizare mamei sale, de profesie medic. Soţia lui Walter Zenga i-a mulţumit acesteia pentru toate eforturile ei şi i-a declarat admiraţia şi dragostea: “La Mulţi Ani nouă - femei, copile, mame, adolescente-suflete gingaşe, dar puternice, vulnerabile, dar rezistente, făpturi cu resurse inepuizabile de creativitate, de regenerare şi încredere în binecuvântările vieţii! Mama este eroina mea personală, avem personalităţi cât se poate de diferite, dar nu din cauza asta o admir mai puţin, o luptătoare, un medic excepţional de o rară sensibilitate şi spirit de sacrificiu! Cu multă iubire dragă mea mama, ţi-aş aşterne zi de zi flori la picioare pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi”.

8 Martie: Alexandra Stan, mesaj pentru mama ei

De 8 Martie, Alexandra Stan i-a transmis mamei un mesaj de dragoste, prin intermediul Facebook-ului
De 8 Martie, Alexandra Stan i-a transmis mamei un mesaj de dragoste, prin intermediul Facebook-ului

Cântăreaţa a ales să-Ii transmită mamei sale un mesaj foarte scurt şi foarte concis. De 8 Martie, Alexandra Stan a i-a scris pe o foaie de hârtie “Te iubesc, mami!” şi a desenat doi pupici. Fotografia publicată pe Facebook a fost însoţită de următoarele completări: “Cel mai mult! La mulţi ani!”.

8 Martie: Roxana Nemeş şi mama sa

Roxana Nemeș și-a sărbătorit mama cu flori și un mesaj de dragoste, de 8 Martie
Roxana Nemeș și-a sărbătorit mama cu flori și un mesaj de dragoste, de 8 Martie

Cântăreaţa nu şi-a uitat nici ea mama, de 8 Martie. Ziua Internaţională a Femeii a constituit un prilej foarte bun pentru Roxana Nemeş să-i facă o vizită celei mai dragi persoane din viaţă sa şi să-i ofere un ghiveci cu flori. “La mulţi ani, mama! La mulţi ani, femeie!”, i-a urat frumoasa blondă pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net