A murit fratele lui Florin Salam. Nelu era internat în spital, după ce se infectase cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a muritFoto: Arhivă personală
Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a muritFoto: Arhivă personală

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, a murit în această seară. Acesta era internat în spital de aproximativ două luni, fiind infectat cu coronavirus.

Fratele lui Florin Salam era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală, după ce în urmă cu două luni s-a infectat cu COVID-19.

Recent, familia acestuia era îngrijorată de starea de sănătate a bărbatului, explicând că medicii nu îi țin la curent pe apropiați cu vești legate de modul în care decurge boala.

Surse medicale au confirmat însă pentru Gândul că Nelu Stoian a pierdut lupta cu virusul în noaptea de vineri, 25 septembrie.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, declarau surse medicale recent.

Nelu Stoian suferea și de alte boli cornice asociate, care i-au agravat starea de sănătate, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fratele cântărețului suferea de diabet și obezitate și era cardiac.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net