A renunţat la Eurovision ca să danseze pe bani, la PRO TV

simeon stalpnicul png
Solista a şocat organizatorii concursului de la TVR, după ce şi-a anunţat retragerea din competiţie

Aflată iniţial printre concurenţii înscrişi la Selecţia Naţională Eurovision 2017, cu piesa”I know”, Lora n-a mai aşteptat semifinalele şi, în urmă cu şase zile, s-a sucit ca la Ploieşti. Ea a preferat să participe la noul ”Dansez pentru tine” (PRO TV), unde concurenţii primesc în jur de 1.500 de euro săptămânal, decât să rămână la Eurovision, unde nu ar încasa nici un leu.

”Banul e ochiul dracului”, zice o vorbă din popor, care i se potriveşte mănuşă şi solistei Lora. Prinsă la mijloc, între participarea la Selecţia Naţională Eurovision 2017, şi noul ”Dansez pentru tine”, care va debuta în primăvară, la PRO TV, cântăreaţa şi-a dat seama că nu poate lucra pentru două posturi de televiziune rivale. Prin urmare, în urma unui scurt calcul, ea a ales să rămână în tabăra  PRO TV, unde, pentru un salariu de aproximativ 1.500 de euro săptămânal, va evolua în ring alături de un dansator profesionist. În plus, acest contract îi permite Lorei să-şi onoreze şi concertele, care îi aduc săptămânal alte câteva mii de euro. Cât îl priveşte pe solistul Tavi Clonda, acesta a fost descalificat din start, întrucât s-a înscris online la preselecţie cu jumătate de oră mai târziu decât prevedea regulamentul. Printre participanţi o regăsim şi pe Teodora Dinu, cu piesa ”Tear Up The Dark”, nimeni alta decât ghinionista solistă care anul trecut a fost exclusă din echipa lui  Ovidiu Anton, înainte de marea competiţie. Totuşi nu are ce regreta, căci nici Ovidiu n-a mai ajuns la finala din Suedia, din cauza datoriilor uriaşe ale TVR, de 16  milioane de euro, la EBU.

simeon stalpnicul png
Lora îşi pregătise o ţinută sexy pentru semifinala naţională Eurovision

Printre concurenţii înscrişi anul acesta  se numără şi şase solişti de peste graniţă: Mikhail (20 de ani), din Malta, angajat la o companie de telefonie mobilă, Marcel Roşca din Moldova, fost concurent la X Factor, Ramona Nerra, ex-concurentă la Vocea Germaniei, suedeza Lina Sanden, ghid turistic, Anneli Zetterberg, tot din Suedia, şi Phillip Rushton, din Anglia, care de altfel este şi compozitorul piesei sale, “I want you”. Dar îşi încearcă norocul şi o armată de compozitori din străinătate: Emil Calleja Bayliss, Malta, Martyn Baylay & Paul Tandy şi Jason Blyth, UK, compozitorii piesei „Here we are” a Teodorei Dinu, Michael James Down, Primoz Poglajen, Niklas Hast, UK, Slovenia şi Suedia, autorii piesei „I won’t surrender” a lui Mihai Trăistariu, Carlos Manuel De Abreu Fernandes, Portugalia, autorul piesei „Hope” a Alexandrei Craescu, William Taylor, Jonas Gladnikoff, UK, Suedia, compozitorii piesei „Walk on by” a Xandrei, Vallo Kikas, Stig Rästa, Estonia, autorul piesei „We were young” a lui Sergiu Bolota, Obi Ebele, Uche Ebele, Tom Strahle, UK, autorul piesei „I know”, Lora, V’Dal Rasheme Hummings, SUA, piesei „Obsession” şi „To love you”, Andreea Cristina, Carl Kindbom, Carl Thander, Antonio Sanchez Ohlsson din Suedia şi Spania, compozitorii piesei „Set the skies on fire”, Cristina Vasiu şi Ylva Persson, Linda Persson, Roeland Ruijsch Van Dugteren Olanda, Suedia, autorul piesei „Unblock”, Georgia.  Duminică, la TVR 2, de la ora 20.00, telespectatorii vor face cunoştinţă cu cei 15 solişti care vor intra în semifinala de pe 26 februarie, urmând ca finala să aibă loc pe 5 martie. Marele concurs Eurovision se va desfăşura anul acesta la Kiev, Ucraina. Semifinalele sunt programate pe 9 şi 11 mai, iar finala, pe 13 mai.

Şi actorul Marius Manole va dansa în competiţie

simeon stalpnicul png

Dansul se întoarce din primăvară la Pro TV, iar show-ul, realizat după formatul internațional ”Dancing with the stars”, promite să fie o explozie de bucurie și tensiune. A fost anunțat și numele primului concurent care va intra în ring: actorul Marius Manole (38 de ani). Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru actor: ”Îmi plac provocările. Îmi place să merg pe drumuri noi. Mă simt ca în facultate, când eram curios să văd ce surprize îmi rezervă următoarea zi. Am emoții și asta e bine. Înseamnă că sunt viu”, a declarat Marius Manole. Show-ul  va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
bani test jpg
preschimbare permis de conducere jpeg
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png