A slăbit 10 Kg ca să intre în ţinutele de ginerică


  Marius Ivancea şi Simina Costea îşi unesc destinele, după o relaţie de cinci ani
Marius Ivancea şi Simina Costea îşi unesc destinele, după o relaţie de cinci ani

Încă un burlac celebru se face băiat de casă. Duminică, Marius Ivancea, alias What’s Up, şi impresara lui, Simina Costea, îşi vor oficializa relaţia. Iar după ce ambii vor da cu subsemnatul la Starea Civilă, cei 400 de prieteni şi de rude ai cuplului sunt aşteptaţi la cheful cu ştaif, de la Palatul Ştirbey.

Marius Ivancea (27 de ani) şi Simina Costea (26 de ani) sunt în focurile pregătirilor de nuntă care va avea loc duminică. Pentru acest eveniment ei au muncit pe brânci, ca să iasă totul ca la carte. În plus, pentru că solistul şi-a dorit să arate ca în cataloagele de modă, el şi-a ales două ţinute la preţuri destul de piperate. Numai că, pentru a încăpea în ele, Marius a trecut la dietă şi a reuşit, într-un timp de doar câteva săptămâni, să slăbească în jur de 10 kilograme. .

Solistul va purta de la Adina Buzatu costume de 5.000 de euro
Solistul va purta de la Adina Buzatu costume de 5.000 de euro

„O să fie foarte elegant, va purta două sacouri speciale, fiecare în valoare de câte 2.500 de euro. Amândouă sunt lucrate manual, din mătase naturală, cu căptuşeală din piele naturală. Nu are nimeni din România aşa ceva. La cunuia civilă va purta o ţinută diferită, potrivită unui artist de top aşa cum e el, mai extravagant din fire”, a povestit pentru Click! stilista Adina Buzatu, care va fi şi ea prezentă la evenimentele speciale din viaţa tânărului cuplu

Naşii Măruţă vor rupe vineri turta fetiţei lor

Andra şi Cătălin petrec mâine şi în familie
Andra şi Cătălin petrec mâine şi în familie

Andra şi Cătălin Măruţă, care îi vor năşi duminică pe Simina şi pe Marius Ivancea, o ţin numai într-o petrecere. După ce, pe 23 august, au aniversat-o pe Andra (30 de ani) şi au sărbătorit 8 ani de căsătorie, cuplul va mai bifa o petrecere. Mâine, ei îi vor rupe turta fiicei lor, Eva: „Vineri vor petrece în familie, alături de persoane dragi şi din familie”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului. 

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1 Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png