Actor român, în scene de sex gay. Povestea unui imigrant care se îndrăgosteşte de fiul şefului său

Ultima actualizare:

    Alec Secăreanu (dreapta) nu este la prima experiență într-un film străin
Alec Secăreanu (dreapta) nu este la prima experiență într-un film străin

Tot mai mulţi actori români primesc roluri în filme peste hotare, iar după Ana Ularu, i-a venit rândul lui Alec Secăreanu să iasă în față. Tânărul, cunoscut din “Daria, iubirea mea” sau “Fetele lui domn professor”, a făcut senzaţie în Anglia în rolul unui roman imigrant, care se îndrăgosteşte de fiul şefului său, într-o poveste care aminteşte de drama din “Brokeback Mountain”

Cinefilii care au urmărit drama din 2005, “Brokeback Mountain”, cu Heath Ledger şi Jake Gyllenhaal în rolurile principale ar putea spune că scenariul  de la „God’s Own Country”, film regizat de Francis Lee şi lansat pe 23 ianuarie, anul acesta, ar semăna izbitor.

Din distribuția acestui film face parte Alec Secăreanu (32 de ani), în rolul românului imigrant Gheorghe Ionescu, cel care are o relaţie cu fiul şefului său, Johny Saxby, interpretat de Josh O’Connor.

Fimările au avut lod în Anglia, iar Alec, cunoscut din seriale precum “Daria, iubirea mea”, “Fetele lui domn profesor” şi “Cu un pas înainte” a dat câteva proble, pentru a obţine rolul principal. 

“Eu eram în România când am auzit de acest proiect, am luat legătura cu ei, apoi Francis, regizorul, a venit în Romania fiindcă dorea să cunoască mai mulți actori români. După care am mers la Londra cu alți trei actori români pentru a da testul de compatibilitate cu Josh, iar testul a decurs foarte bine”, a povestit Alec pentru www.vice.com. Şi tot el spune că a avut de văzut multe filme de vizionat, ca să se documenteze.


    Scenă din filmul în care a jucat Alec Secăreanu (stânga)
Scenă din filmul în care a jucat Alec Secăreanu (stânga)

“Am avut o listă de filme pe care a trebuit sa le vedem, în special cu privire la estetica pe care Francis o avea în minte pentru film. Andrew Haigh – “Weekend”, Wong Kar-wai – “Happy Together”, Dardenne Brothers – “The Kid with the Bike”. Și altele, niște filme foarte cool. Unele erau pentru aspectul vizual, altele pentru stilul de joc actoricesc”, a mai spus el.

Cei doi au fost întrebaţi dacă au fost dificile de filmat scenele de sex. “Eu am jucat mai multe scene de sex în cariera mea până acum și nu este nimic sexy sau erotic în aceste scene când le filmezi. Totul este foarte tehnic. Firește, efectul asupra spectatorului este unul erotic. Însă filmarea decurge ca un dans, ca o coregrafie”, a povestit Josh O'Connor, iar la rândul lui, Alec a completat.

„În plus, am făcut foarte multe repetiții. În scenariu, scenele de sex erau foarte explicite. Iar pentru a executa totul foarte precis, noi am decupat toate gesturile și le-am numerotat: numărul 4, eu ridic brațul, numărul 5, te lovesc. Și așa ne-am ajutat reciproc, folosind aceste cues”. Despre Alec Secăreanu mai putem spne că a mai jucat un astfel de rol în piesa de teatru “Crize”, unde a jucat alături de actorul Ionuţ Grama.

image
image
image
image
image
image
banner catinca roman png
img jpg
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net