Actorul Ion Dichiseanu, din nou în stare gravă la spital. ”Să ne rugăm pentru el!”

image
Ioana Dichiseanu a vorbit despre problemele de sănătate ale tatălui eifoto: arhiva personală/Facebook

Momente de cumpănă pentru Ion Dichiseanu! Actorul, în vârstă de 87 de ani, a ajuns din nou în stare gravă la spitalul Floreasca. Asta după ce fusese externat recent, cu o afecțiune pulmonară încă sub tratament. Potrivit Antena 3, actorul se află internat la Terapie intensivă, din cauza afecțiunilor pulmonare, dar și a unor afecțiuni cardiace.

Ion Dichiseanu a fost externat pe 5 ianuarie, după ce medicii i-au tratat o pneumonie severă. Specialiștii au apreciat atunci că recuperarea actorului a fost una miraculoasă, având în vedere vârsta înaintată a acestuia.

Ioana Dichiseanu, fiica îndrăgitului actor, a transmis un mesaj îngrijorător pe Facebook despre starea de sănătate precară a tatălui său, precizând că acesta nu a ajuns la spital din cauza virusului SARS-CoV-2. ”Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu Sars-Cov-2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că, vă rog, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a anunțat Ioana Dichiseanu pe pagina personală de Facebook.

Ion Dichiseanu, din nou la spital după un puseu cardiac

Îndrăgitul actor a ajuns în urmă cu câteva zile la spital în stare gravă, în urma unui apel la 112, potrivit Antena3.ro. Ion Dichiseanu se află internat la spitalul Floreasca la Terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanenţă mai ales că la începutul lunii, în data de 5 ianuarie, a fost externat în urma unei pneumonii severe. În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăşi la Terapie intersivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de nişte afecţiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afecțiuni cardiace. Familia la ora actuală, roagă pe toţi cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestul Dichiseanu aşa a şi scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat atunci şi că rugăciunile aduc miracole.

Citește și:

"Îl așteptăm pe domnul Dichiseanu la filmări. Un profesionist ca el nu se mai naște a doua oară"

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Ligia Deca Foto INQUAM Photos Octav Ganea
teambuilding JPG
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg