Actorul Ion Dichiseanu, din nou în stare gravă la spital. ”Să ne rugăm pentru el!”

image
Ioana Dichiseanu a vorbit despre problemele de sănătate ale tatălui eifoto: arhiva personală/Facebook

Momente de cumpănă pentru Ion Dichiseanu! Actorul, în vârstă de 87 de ani, a ajuns din nou în stare gravă la spitalul Floreasca. Asta după ce fusese externat recent, cu o afecțiune pulmonară încă sub tratament. Potrivit Antena 3, actorul se află internat la Terapie intensivă, din cauza afecțiunilor pulmonare, dar și a unor afecțiuni cardiace.

Ion Dichiseanu a fost externat pe 5 ianuarie, după ce medicii i-au tratat o pneumonie severă. Specialiștii au apreciat atunci că recuperarea actorului a fost una miraculoasă, având în vedere vârsta înaintată a acestuia.

Ioana Dichiseanu, fiica îndrăgitului actor, a transmis un mesaj îngrijorător pe Facebook despre starea de sănătate precară a tatălui său, precizând că acesta nu a ajuns la spital din cauza virusului SARS-CoV-2. ”Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu Sars-Cov-2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că, vă rog, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a anunțat Ioana Dichiseanu pe pagina personală de Facebook.

Ion Dichiseanu, din nou la spital după un puseu cardiac

Îndrăgitul actor a ajuns în urmă cu câteva zile la spital în stare gravă, în urma unui apel la 112, potrivit Antena3.ro. Ion Dichiseanu se află internat la spitalul Floreasca la Terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanenţă mai ales că la începutul lunii, în data de 5 ianuarie, a fost externat în urma unei pneumonii severe. În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăşi la Terapie intersivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de nişte afecţiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afecțiuni cardiace. Familia la ora actuală, roagă pe toţi cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestul Dichiseanu aşa a şi scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat atunci şi că rugăciunile aduc miracole.

Citește și:

"Îl așteptăm pe domnul Dichiseanu la filmări. Un profesionist ca el nu se mai naște a doua oară"

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
David a fost ars şi umilit de doi colegi foto facebook 1 jpg
Recesiune euro FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel