Actorul Valentin Rupiță, de nerecunoscut după ce a slăbit. "Am avut faimoasa greutate de 153 kg"

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, Valentin Rupiță, cel care încânta serile telespectatorilor alături de Florin Călinescu, s-a transformat total. Actorul de la ‘’Chestiunea zilei’’ a slăbit 25 de kilograme, urmând o dietă recomandată de medic. Aceasta nu este prima schimbare drastică, în trecut, actorul reușind să slăbească nici mai mult, nici mai puțin, de 38 de kilograme.

Valentin Rupiță a avut și 153 kg
Valentin Rupiță a avut și 153 kg

Invitat în cadrul unei emisini tv, Valentin Rupiță a vorbit despre motivele care l-au ambiționat să dea jos kilogramele în plus. Vizibil emoționat, actorul a vorbit despre nepoțica sa, de care dorește să aibă grijă în continuare.

Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei”, a spus el pentru Cătălin Măruță, în emisiunea de la PRO TV.

"Sunt 600 şi ceva de zile de când nu mai fumeZ"

Din cauza kilogramelor în plus, actorul a avut numeroase probleme de sănătate, așadar, după avertizările medicilor, Valentin Rupiță, a decis să-și schimbe stilul de viață.

Acum mănânc de trei ori pe săptămână fructe. Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme. Sunt 600 şi ceva de zile de când nu mai fumez. Cel mai mult am slăbit 38 de kilograme, de frică să nu mă operez pe coloană, asta mă păștea din cauza greutății mele. Însă am mai avut «abateri», am mai luat câteva kilograme. Însă mă simt extraordinar de bine așa cum sunt acum”, declară actorul.

Își deschide televiziune

Valentin Rupită a vorbit în cadrul emisiunii și despre un vis de-l său, care se va împlini. ‘’La sfârşitul acestei luni mi se va împlini visul meu de-o viaţă, voi da drumul la televiziunea romilor, care se va numi PRP TV. De 17 ani aştept acest moment”, a adăugat el. Valentin Rupiță este un actor de renume. Acesta a devenit celebru grație lui Florin Călinescu, care l-a implicat în emisiunea Chestiunea Zilei de la ProTV.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net