Actorul Vlad Zamfirescu ne spune care e „Secretul fericirii”

Ultima actualizare:

    Scenă din film, cu actorii Theo Marton, Vlad Zamfirescu şi Irina Velcescufoto: Adi Bulboacă/Cristofor Lăzărescu
Scenă din film, cu actorii Theo Marton, Vlad Zamfirescu şi Irina Velcescufoto: Adi Bulboacă/Cristofor Lăzărescu

În această seară, la Sala ARCUB din Bucureşti, poate fi vizionat filmul regizat de Vlad Zamfirescu, „Secretul fericirii”. Actorul care joacă şi rol principal în film explică ce reprezintă pentru el subiectul acestui film.

„Secretul Fericirii”, după un scenariu scris de Alexandru Popa, urmărește doi prieteni care descoperă că fericirea unuia depinde de nefericirea celuilalt, pentru că resursele de fericire sunt limitate. Acțiunea filmului se desfășoară într-o seară, între prieteni, acasă la Tom (Vlad Zamfirescu), care îşi împinge soţia, Ana (Irina Velcescu), şi prietenul cel mai bun, David (Theo Marton), în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Construcția, atent gradată, mizează pe umor, replici simple și adevăruri incomode. Deci provocatoare.

„Am ales să regizez acest film pentru că, dacă ești viu, o poveste bună nu te lasă indiferent. Am citit scenariul, mi-a plăcut, am știut că trebuie să fac un film. Să spun povestea. E simplu. Când ți se întâmplă ceva puternic, important, arzi să spui, să dai mai departe. Am citit scenariul, l-am dat și altora să-l citească, am strâns o echipă de actori excepționali, am avut norocul unui producător care a crezut în proiectul asta, de la prima lectură, am făcut zeci de repetiții, poate sute, - cred că știu pe de rost peste 90% din întreg textul - și totuși nu încetez să mă mir de simplitatea, forța și adevărul „întâmplărilor” din Secretul fericirii”, explică Vlad Zamfirescu.

Traseul scenariul este unul inedit: în timpul repetițiilor pentru film, în București, care au durat peste 2 luni, autorii filmului au constatat că scenariul este foarte potrivit și ca piesa de teatru. Astfel că, imediat după ce s-au terminat filmările, în 2015, Vlad Zamfirescu a pus în scena piesa la Godot Cafe.

Trailer oficial „Secretul Fericirii”:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net