Actriţa Adriana Trandafir, diagnosticată cu Covid-19, internată la Institutul „Matei Balş”

Ultima actualizare:

    Adriana Trandafir, diagnosticată cu Covid-19
Adriana Trandafir, diagnosticată cu Covid-19

Actriţa Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 şi se află internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de actorul Ion Haiduc.

Duminică seară, Ioan Haiduc a scris: „În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există... Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon... Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”.

În aceeaşi unitate spitalicească se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, confirmaţi cu Covid-19. Ei au participat împreună la filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” a postului Antena 1.

Absolventă a facultăţii de Teatru de la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă, Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr, Adriana Trandafir a fost între anii 1979 şi 1982 actriţă a Teatrului de Stat din Reşiţa, iar din 1982 până în 2005 a jucat pe scena Teatrului Odeon.

A făcut parte din distribuţia câtorva filme şi a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. Joacă pe scena teatrelor Metropolis şi„Constantin Tănase” şi este preşedinta Fundaţie culturale „Maria Tănase”.

Adriana Trandafir, 20 de ani de căsnicie alături de soțul ei

Îndrăgita actriță din „Fructul oprit” a anunțat, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, că așteaptă să organizeze nunta de argint, care se aniversează la împlinirea a 25 de ani de mariaj. Știind că va rămâne alături de soțul ei în continuare, Adriana Trandafir a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că deja se pregătește pentru reînnoirea jurămintelor. 

Actrița declara în urmă cu ceva timp că soțul său o surprinde mereu cu bilețele de dragoste și cu vacanțe frumoase. Deși relația sa este acum numai lapte și miere, actrița a trecut și printr-o dramă în urmă cu câțiva ani. Adriana Trandafir a suferit enorm atunci când a pierdut custodia fiului ei, care la vremea respectivă avea doar șapte ani. 

Adriana a suferit când a pierdut custodia fiului ei

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, susțineau apropiații actriței pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net