Acuzații dure la adresa lui Jador. Ar fi fost violent cu Oana Ciocan: „Mi-a zis că a bătut-o și a spart și televizorul”

Jador este în centrul unui scandal de proporții, fiind acuzat că a fost violent cu Oana Ciocan, fosta lui iubită, după ce manelistul și-a exprimat în mediul online regrete legate de sfârșitul relației lor. Aceste acuzații au fost făcute de Zanni, câștigătorul Survivor România, care susține că a avut conversații directe cu Oana despre comportamentul agresiv al artistului.

Jador.
Jador.

Jador a postat un filmuleț pe Instagram pe 2 octombrie. El a recunoscut că își dorește să reia legătura cu Oana, femeia cu care, după spusele sale, a sperat să ajungă la altar. Deși inițial au avut o relație plină de promisiuni, manelistul a fost surprins să afle că Oana își îndreptase atenția către altcineva în timpul unei pauze convenite între ei. Cu toate acestea, reacțiile din partea celor din jur nu au fost deloc favorabile pentru artist.

În urma postării lui Jador, Zanni a intervenit, afirmând că Oana i-a dezvăluit detalii îngrijorătoare despre relația cu manelistul. Acesta a acuzat public comportamente violente ale lui Jador, spunând că Oana ar fi fost agresată fizic de el, ceea ce a generat un val de reacții în mediul online.

Zanni aruncă bomba: „Cele mai jegoase manipulări"

Zanni a declarat: „Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana și mi-a zis că ai hărțuit-o. Șterge-ți dracului declarațiile astea din bot și marș la cerșit subiecte pe alte subiecte”. Această afirmație a fost însoțită de detalii alarmante, Zanni povestind că Oana i-a relatat că Jador a „bătut-o rău de tot” și chiar a distrus televizorul în timpul unui conflict.

Mi-a zis că a bătut-o și a spart televizorul. A dat-o afară din casă, a rupt-o-n gură, a înșelat-o, a tratat-o ca pe un câine”, a adăugat Zanni, explicând că Oana a fost supusă unor umilințe constante. El a susținut că aceasta a devenit o „schemă de marketing” pentru Jador, iar manelistul o șantaja pentru a obține vizualizări pe rețelele de socializare.

Reacția lui Jador

Reacția lui Jador la acuzațiile lui Zanni a fost una agresivă. El a răspuns pe Instagram, amenințând că îi va aplica o corecție fizică pentru afirmațiile făcute lui Zanni: „Când dai ochii cu mine să traversezi oriunde ai fi că te sparg! Caz social ce ești”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (35) jpg
image png
banner Georgica Cornu
banner Ela Crăciun
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
5 stefan banica jr si fiul cel mare radu stefan 1 jpeg
alexia eram si mario fresh
banner Ion Laceanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net