ADDA, cerere în căsătorie ruptă din filmele de comedie: «Treceau tractoare și nu auzeam nimic»

Ultima actualizare:

    Cătălin Rizea a cerut-o de soție pe ADDA în urmă cu 4 aniFoto Instagram
Cătălin Rizea a cerut-o de soție pe ADDA în urmă cu 4 aniFoto Instagram

ADDA și Cătălin, soțul ei, au amintiri foarte frumoase în această zi, dat fiind faptul că acum patru ani el a cerut-o de soție. Solista ne-a povestit în ce mod amuzant a acceptat să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubește și cu care s-a cununat religios la sfârșit de iulie 2016.

Deși Cătălin Rizea pregătise o cerere în căsătorie ca în basme, cântăreața nu l-a lăsat să-și pună planul în acțiune deoarece și-a dat seama că el urma să facă pasul cel mare. ADDA ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar și cum i-a stricat planurile soțului, chiar în urmă cu 4 ani.

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, ne-a declarat ADDA.

ADDA și Cătălin Rizea s-au căsătorit în urmă cu trei ani

Adda și iubitul ei, Cătălin Rizea, s-au cununat civil la 28 mai 2016, la Târgu Mureș. Artista a grăbit data nunții după ce a rămas gravidă. Adda și Cătălin sunt împreună de aproximativ 5 ani.

ADDA a luat permisul auto

ADDA este foarte fericită că a reușit să ia pemisul astăzi. Vedeta a publicat o imagine în care i se poate vedea cu ușurință entuziamsul pe chip. Artista care le-a arătat tuturor că poate, așa cum cânta ea la inceputul carierei în piesa «Îți arăt că pot».

ADDA (27 de ani) a luat permisul auto, iar acum se poate bucura de statutul de șofer. Artista și-a dorit foarte mult să poată avea permisiunea de a se deplasa cu vehiculul personal, iar de astăzi este un șofer cu drepturi deplin.

Vedeta a publicat o imagine din interiorul mașinii personale, anunțându-și fanii că este cea mai fericită, dat fiind că a trecut examenul auto.

„Da! Zâmbesc cu gura până la urechi într-o zi de Luni, pe ploaie, pentru că AM LUAT PERMISUUUUUUL!”, a scris ADDA pe rețelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net