Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au logodit pe bune, dar nimeni nu şi-a dat seama

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit la 22 august 2015, după cinci ani de relație
Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit la 22 august 2015, după cinci ani de relație

Povestea de iubire dintre Adela Popescu (29 de ani) și Dan Bordeianu (40 de ani) va fi cu greu uitată, chiar dacă cei doi s-au despărțit acum opt ani. O dezvăluire făcută de scenaristul Eugen Patriche (71 de ani) în cartea sa „Două vieţi - Amintiri despre televziune” atrage din nou atenția asupra celor doi actori.

Adela și Dan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele românești, „Numai iubirea”, în 2004, și încet-încet idila dintre personajele interpretate de ei a devenit realitate. Așa se face că, la un moment dat, când s-a filmat una dintre cele mai importante scene de final, cea a logodnei, Adela și Dan nici n-au mai fost nevoiți să-și exercite talentul actoricesc. Cei doi au trăit, de fapt, un moment important din viața lor, nu un fragment din scenariul scris de Eugen Patriche.

Au avut multe scene fierbinți

„Un loc aparte, în prima telenovelă românească, s-a acordat unor tradiții și ritualuri creștine care apăreau întâia oară pe ecran: rugăciuni, obiceiurile de Crăciun și Paște, slujba de logodnă... Logodna personajelor Dan – Adela, de exemplu, a fost reală, pentru că era dublată de logodna actorilor”, a dezvăluit scenaristul. Așadar, scena cu preoții și cu jurămintele făcute de personajele din „Numai iubirea” nu a fost altceva decât înregistrarea unui moment care s-a desfășurat în realitate. Logodna Adelei cu Dan a rămas, însă, cunoscută doar amicilor foarte apropiați. Nici cei de pe platourile de filmare nu au știut cu toții ce s-a întâmplat.

„Despărțirea de Dan a marcat-o enorm”

Tot despre relația celor doi, scenaristul Eugen Patriche a oferit și alte detalii de culise. „Adela Popescu era o elevă de 17-18 ani – îmi amintesc că dădea bacalaureatul când se filma la biserica Sf. Spiridon nunta protagoniștilor. De altfel Adela și Dan, actor talentat, s-au impus prin probele filmate la casting și au devenit vedete ale serialului, iar succesul lor m-a obligat să le dezvolt rolurile. Pe Adela am cunoscut-o văzând proba de casting. Habar n-aveam și nici nu mă interesa că apăruse deja într-o adaptare a unui serial străin, nu știam că are voce și cântă superb. Când am aflat, am pus-o să cânte un colind de Crăciun și a fost emoționant. M-a impresionat familia acestei copile, care a educat-o impecabil, mi-au plăcut modestia și hărnicia ei, mai ales că nu a fost deloc afectată de succesul amețitor care a plasat-o - desigur temporar - printre primele 10 actrițe din țară, am apreciat comportarea ei fără fițe și figuri, ceea ce a ținut-o departe de lăcomia de senzațional a tabloidelor, discreția din viața personală. Am aflat mult mai târziu că Adela a cântat la 13 ani la emisiunea «Ba da, ba nu», așa cum Andra a fost la «Tip Top Minitop», deși ambele emisiuni erau atunci în parohia mea... Despărțirea de Dan a marcat-o enorm, fusese o fată de provincie care își făcuse visuri, învățase mult, profesional și uman de la un actor și bărbat mai experimentat, fusese răsfățată de tot anturajul dar nu afișa fumuri”, scrie Eugen Patriche.

Scenaristul Eugen Patriche a făcut mai multe dezvăluiri despre actorii cu care a lucrat. Tot el a relatat, în cartea sa, „Două vieţi - Amintiri despre televziune”, cu ce nonșalanță filma Nicoleta Luciu (35 de ani) scenele sexy și de amor și cât de dezinhibată se plimba pe platourile de filmare topless. În antiteză cu Luciu era, însă, Corina Dănilă (43 de ani), care a fost introdusă în distribuție cu forța și căreia i s-au tăiat toate scenele sexy, pentru că era „prea grăsuță” pentru astfel de cadre... 

Și cu Radu Vâlcan a făcut nuntă ca-n telenovele


    Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit la 22 august 2015, după cinci ani de relațiefoto: arhiva personală
Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit la 22 august 2015, după cinci ani de relațiefoto: arhiva personală

Ce drăguţă coincidenţă, nu-i aşa? Nunta din 22 august dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan (38 de ani) a fost trasă la indigo cu cea regizată în urmă cu zece ani, în telenovela de mare audienţă „Numai iubirea”. Actriţa s-a căsătorit atunci, în film, cu Dan Bordeianu, primul ei iubit şi în viaţa reală. Și în realitate, într-un decor similar, a devenit femeia cu acte a lui Radu Vâlcan. cei doi au făcut nuntă secretă la o cabană de lux de la Gura Siriului (judeţul Braşov), în mijlocul unei păduri, chiar la apusul soarelui. Alături de rude şi de prieteni, cei doi au petrecut într-un decor de vis, la iarbă verde, sub cerul liber, aşa cum se poartă acum la nunţile-VIP. Mireasa a purtat o coroniţă de flori pe cap, o rochie vaporoasă şi a avut un buchet compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori şi iederă. Ca o zână, ce mai! Vi se pare scenariul cunoscut? Ei bine, nu vă înşelaţi. Aţi mai văzut aceste secvenţe în urmă cu 10 ani, în producţia „Numai iubirea” (difuzată de postul tv ACASĂ), telenovelă care a marcat lansarea în showbiz al Adelei Popescu.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg