Adelina Pestriţu: «Am vrut să-mi cumpăr o maimuţă»

simeon stalpnicul png

Fosta vedetă Kanal D este o mare iubitoare de animale, iar cel mai bun prieten al ei este Nobby, un căţel din rasa Bichon.

De curând, Adelina Pestriţu (30 de ani) şi-a închiriat vocea în filmul de desene animate „The Nut Job”, fiind veveriţa Andie. Întrebată ce animale s-a mai gândit să mai aducă acasă, ea ne-a povestit cu umor: “Aş lua o veveriţă,  dar nu o poţi creşte într-un apartament pentru că sunt pretenţioase, şi trebuie să ai mult timp pentru ele”.

Ea se gândise, la un moment dat, şi la o maimuţă: “De câteva ori am dat comandă în Ungaria, însa m-am gândit mai bine. E greu de ţinut în apartament, le e greu în captivitate pentru că au nevoie de spaţiu. Mi- ar fi distrus şi casa, mai sunt şi purtătoare de boli grave. Nobby, căţeluşa mea, era geloasă dar cu mine e obişnuită, îmi ştie obiceiurile. O maimuţă poate costa între 700 şi 1.500 de euro, diferă de la o rasă la alta. Nu m-am interesat îndeaproape ce mănâncă pentru că visul nu a fost realizabil. Când am fost în Thailanda am văzut maimuţe de aproape, am fost chiar pe strada în care umblau libere”, ne-a povestit Adelina la lansarea peliculei “The Nut Job”.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg