Adelina Pestrițu, blondă și cu părul lung. Da sau nu? Fanii de pe Instagram i-au răspuns categoric

Ultima actualizare:

    Adelina Pestrițu, simulare cu perucă blondă. Da sau nu?foto: Instagram
Adelina Pestrițu, simulare cu perucă blondă. Da sau nu?foto: Instagram

Trei milioane de oameni o urmăresc pe Adelina Pestrițu pe Facebook și pe Instagram, iar comunitatea online pe care și-a creat-o i-a adus, în 2019, și titlul de “Best Romanian Influencer”. Nu e de mirare că fanii ei au reacționat prompt atunci când vedeta i-a întrebat dacă să revină la părul lung de odinioară. Însă, de data aceasta, muuult mai lung.

"Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural (...). Vreau părerea voastră în comentarii!", a scris Adelina pe Instagram, iar reacțiile au venit lanț. Inclusiv prietenele din showbiz au sfătuit-o să încerce această schimbare radicală. Diana Munteanu, Deea Maxer, Silvia Sîrbu, Ioana Blaj, Mihaela Moise, Sorana au spus un categoric "Da", iar solista Amna a plusat: "Doamneeee, te implor, lasă-ți părul lung". Oana Roman a fost în asentiment legat de lungime, însă i-a sugerat că tot brunetă i-ar sta mai bine.

Așa arată rezultatul sondajului de pe pagina de Instagram Click.ro
Așa arată rezultatul sondajului de pe pagina de Instagram Click.ro

Aceeași întrebare am adresat-o și noi, într-un sondaj (foto sus) pe pagina de Instagram @click.ro, iar prietenii noștri din online, care urmăresc și activitatea Adelinei, au intrat în joc și au interacționat imediat. La ora redactării acestei știri, 4425 de oameni au votat "Da", adică pro schimbării de look, iar 563 au fost de părere că părul scurt, brunet, a devenit deja marca înregistrată a Adelinei.

Suntem curioși dacă tânăra mămică, aflată acum în vacanță, în Turcia, alături de soțul și de fiica ei, va ține cont de această majoritate sau va organiza un al doilea tur de scrutin. Sau poate a aflat deja, de la prietenul hair-stylist Adrian Perjovschi, care este culoarea anului 2021 pentru păr și își va surprinde fanii cu o schimbare-șoc.

Dacă doriți interacțiune, bună dispoziție și schimb de impresii pe un ton amical, pozitiv, relaxat, vă așteptăm și în comunitatea online de pe Instagram. Pe noi ne găsiți aici, iar pe Adelina, aici.

Citește și:

VIDEO Adelina Pestrițu și secretele care nu s-au văzut pe covorul roșu din America

Cum îşi împart Inna, Andra şi Adelina Pestriţu banii şi fanii de pe Instagram. Topul celor mai urmărite vedete

Adelina Pestriţu, răvăşitoare pe covorul roşu în Los Angeles. Totul despre ţinuta de lux a vedetei

Adelina Pestriţu, mărturisiri despre câştigurile fabuloase din Instagram: «Poţi să duci o viaţă liniştită»

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net