Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: «Aveam impresia că mi se descompune toată fața»

Ultima actualizare:
Aşa arăta Adelina înainte să treacă pe la estetician
Aşa arăta Adelina înainte să treacă pe la estetician

Au trecut 10 ani de când și-a schimbat total fizionomia, în urma operației de rinoplastie, însă Adelina Pestrițu (33 de ani) tot primește întrebări legate de acest aspect, de la fete care se gândesc că au nevoie de același lucru. Sinceră, bruneta nu ascunde părțile mai puțin bune ale intervențiilor estetice.

Periodic, Adelina Pestrițu, urmărită de peste 1,4 milioane de oameni pe Instagram, răspunde întrebărilor fanilor ei, oricât ar fi acestea de incomode. Miercuri seara, vedeta a primit numeroase curiozități legate de aspectul fizic, operații estetice și siluetă. Iată ce au întrebat pe Instagram prietenii Adelinei și care au fost răspunsurile ei!

 • Cum au fost primele zile după rinoplastie?

Adelina Pestrițu: Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.

Pe 13 aprilie 2016, Adelina îşi opera sânii, pentru că slăbise 9 kg, iar bustul îi intrase la apă
Pe 13 aprilie 2016, Adelina îşi opera sânii, pentru că slăbise 9 kg, iar bustul îi intrase la apă
 • Ești de părere că rinoplastia te schimbă cu totul?

Garantat. Evident că este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să îți alegi doctorul cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar e esențial să crezi în recomandările lui. Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră.

 • Cum a fost operația de implant mamar? Ai avut dureri mari?

Nu foarte mari, pentru că tăietura nu este pe mușchi, ci este una foarte fină, cât un fir de ață, în jurul areolei. Am fost mai mult panicată de situația în sine decât de dureri.

 • Port aceleași mărimi la haine ca și tine, 34-36, însă mi se pare că sunt prea slabă. Tu cum te simți?

Eu aș vrea să mai slăbesc puțin. Niciodată nu mă relaxez în această privință. Mă simt bine slabă. Oamenii sunt diferiți. Pe mine măsura S la haine mă face fericită. ce să fac, așa sunt eu! E important să te placi. Vei învăța și pe ceilalți să o facă.


  Pe 13 aprilie 2016, Adelina îşi opera sânii, pentru că slăbise 9 kg, iar bustul îi intrase la apă
Pe 13 aprilie 2016, Adelina îşi opera sânii, pentru că slăbise 9 kg, iar bustul îi intrase la apă
 • Ai avut corpul ăsta absolut minunat dintotdeauna?

Sincer, nu! Și nici acum nu-l consider perfect. Zilnic lucrez la asta și fac ceva în acest sens. Fie că fac sport, mănânc organizat (nu mereu), fac tratamente corporale, beau ceaiuri de slăbit, urmez sfaturile specialiștilor în privința greutății ideale staturii și conformației mele. Pentru un corp care să te mulțumească trebuie să faci în permanență ceva. Acum 10 ani nici la sală nu-mi plăcea să merg. Mai târziu am înțeles cât de important e să o faci în mod regulat.

 • Nu vrei să îți reiei postul de prezentatoare?

De când am plecat din TV am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță nu aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum.

Citește și:

Adelina Pestrițu recunoaște că și-a pus silicoane! Cum arată sânii ei acum

Adelina Pestriţu, mărturisiri despre câştigurile fabuloase din Instagram: «Poţi să duci o viaţă liniştită»

VIDEO Adelina Pestrițu și secretele care nu s-au văzut pe covorul roșu din America

image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png
banner irinel columbeanu png