Adevăratul motiv pentru care Pelinel s-a inseminat artificial cu «donația» lui Borcea

Ultima actualizare:
Valentina Pelinel afișează o burtică proeminentă, iar picioarele abia îi mai intră în balerini
Valentina Pelinel afișează o burtică proeminentă, iar picioarele abia îi mai intră în balerini

Şi-a dorit un copil şi atât! Valentina Pelinel a renunţat încă dinainte de a rămâne însărcinată la pretenţiile financiare pe care le au alte femei din viaţa lui Cristi Borcea. Fotomodelul ar fi fost de acord cu un act de donaţie pentru a se putea insemina cu sperma fostului şef dinamovist, care îl scapă de orice obligaţie pe viitorul tătic.

Valentina Pelinel (35 de ani) e pe ultima sută de metri cu sarcina. Aflată deja în nouă luni, blonda e pregătită să-şi aducă pe lume băieţelul, pe care şi l-a dorit nespus de mult. Şi îl va creşte singură, fără tată, cel puţin o bună bucată de vreme.  Valentina ştia însă de la început la ce se înhamă şi nu s-a gândit să dea înapoi, în ciuda urmărilor. 

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Nu este vorba  de faptul că fostul boss este în puşcărie, ci despre actul de donaţie pe care Cristi Borcea (46 de ani) l-ar fi făcut anul trecut, pentru ca Valentina să se poată insemina cu sperma lui. ”Borcea va recunoaşte acest copil doar dacă vrea. Au făcut acel act de donaţie, iar el nu poate fi forţat să facă nimic, e pur şi simplu un donator. Nici pensie de întreţinere nu este obligat să plătească pentru acest copil. Totul depinde numai de el”, au declarat, ieri, pentru Click!, surse din apropierea familiei Borcea.


    Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul şef dinamovist vrea să-şi încheie întâi socotelile cu soţia sa, Alina Borcea, pentru a deveni un bărbat liber pentru Valentina, care îi dăruieşte cel de-al şaptelea moştenitor. Timişoreanca nu a anunţat însă nici acum când se întoarce din America pentru a se separa legal la notar, aşa că Borcea nu va divorţa prea curând. 

Contactată telefonic, Valentina Pelinel nu a dorit să facă nici un comentariu pe marginea acestui subiect. Surse din apropierea ei ne-au spus însă că aşteaptă cu multă emoţie să-l aducă pe lume pe „bebeluşul poznaş”, ea urmând să nască la sfârşitul lunii mai. Blondina este o gravidă extrem de activă şi de descurcăreaţă: zilele trecute, la ceas de seară, fotoreporterii Click! au surprins-o la un supermarket de unde a plecat încărcată cu sacoşe pline de bunătăţi, printre care multe iaurturi, semn că graviduţa se hrăneşte foarte sănătos.

Pelinel a mers pe jos până acasă, dovedind că, deşi este în luna a noua de sarcină, stilul de viaţă sănătos a ajuntat-o să nu aibă nici un fel de problemă.

Va naşte cu medicul vedetelor

Doctorul Doru Herghelegiu
Doctorul Doru Herghelegiu

Cel care-i supraveghează sarcina Valentinei Pelinel este nimeni altul decât medicul Doru Herghelegiu, acelaşi cu care a născut Adriana, soţia lui Dan Petrescu, soţia lui Dan Cruceru, dar şi Anca Serea. Mai mult, Pelinel e foarte apropiată de medicul ei, pe care l-a integrat în grupul ei de prieteni, acesta fiind prezent la aniversarea celei mai bune amice a Valentinei. La ecografia pe care a făcut-o înaintea Paştelui, ea a dezvăluit că cel mic i-a făcut o surpriză cât se poate de frumoasă. “Acum trei săptămâni ne-am văzut și urmează încă o dată săptămâna viitoare. Am cumpărat absolut tot, nu am emoții și nu mi-e teamă de naștere naturală. Dacă Dumnezeu mi-a dat acest copil, sunt sigură că El mă va ajuta să nasc natural. Sper să-mi zâmbească și la viitoarea ecografie, data trecută când a făcut-o... m-a terminat”, a mărturisit blonda.

Alina Borcea a plecat cu copiii în America

borcea pelinel 0 jpeg

Actuala soţie a lui Cristi Borcea, Alina, a ales să stea departe de agitaţia care s-a creat în jurul familiei sale, după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată. Timişoreanca de 30 de ani a plecat în martie la Miami, cu cei doi copii ai lor, dar şi cu foarte multe bagaje, semn că va lipsi din ţară o bună perioadă de timp. Înainte de a pleca în America, Alina a semnat o  convenţie premergătoare divorţului, care urmează să fie depusă la notar, pentru ca Cristi Borcea să devină un bărbat liber până cel târziu în 30 iunie.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net