Adevărul despre divorțul Alexandrei Stan. Motivul real pentru care s-a despărțit

Ultima actualizare:

Alexandru Stan a dezvăluit într-un interviu pentru viva.ro că motivul divorțului l-a realizat abia după ce s-a despărțit de soțul ei. Artista susține că e aceeași femeie dinainte de separare, chiar dacă s-a separat după 5 luni de mariaj.

Alexandra stan, adevărul despre divorț
Alexandra stan, adevărul despre divorț

S-a schimbat după divorț? Ei bine, nu chiar, Alexandra Stan a rămas aceeași persoană dezinhibată, spirit liber și nonconformist, așa cum ne-a obișnuit. Asta este și părerea artistei, care a mărturisit că familia i-a fost alături atât înainte de căsătorie, cât și după divorț. Despre starea care o încearcă? Arista se simte o femeie liberă.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.”, a declarat Alexandra Stan, pentru sursa citată.

Alexandra Stan și adevăratul motiv al divorțului

Artista susține că abia după ce a divorțat a realizat cât de diferită este de fostul soț, cu care a putut sta împreună, ca și cuplu căsătorit, doar 5 luni. În momentul de față, Alexandra Stan are numai cuvinte de laudă de Emanuel Necatu, de care, la scurt timp după divorț, a făcut aluzii că bărbatul avea vicii pe care le-a descoperit ulterior. Mai exact, cântăreața a menționat că fostului partener de viață i-ar fi plăcut alcoolul, obicei peste care ea a nu a putut trece.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)”, a declarat Alexandra Stan, pentru viva.ro. 

Și-a refăcut viața rapid

La doar câteva luni de la divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan are o nouă relație. Ea și noul iubit au apărut în ipostaze tandre pe internet, fiind sărutată cu patos de noul partener de viață. Întregul scenariu poate fi și un efect marketing, pentru ca oamenii să nu se mai concentreze pe mariajul eșuat, ci pe o actualitate a vieții profesionale și personale.

Alexandra Stan este una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o carieră fantastică și peste hotare, în special în țările asiatice. Ea s-a lansat în 2009 cu melodia Lollipop, iar apoi succesul a venit ușor. A lansat Mr. Saxobeat, care a devenit rapid un hit la nivel internațional. Când se afla în apogeul carierei, Alexandra Stan a fost bătută de impresarul și iubitul ei, Marcel Prodan, care avea drepturile tuturor pieselor lansate. După conflictul cu acesta, Alexandra Stan nu a mai putut cânta melodiile care i-au adus succesul. În cele din urmă, după o perioadă lungă în care s-a războit cu bărbatul acuzat de tâlhărie și vătămare corporală, Alexandra Stan a câștigat dreptul de a cânta piesele sale.

De-a lungul timpului, artista a cântat cu mai multe voci bune, printre care Antonia, Inna, Daddy Yankee, Mohombi, Havana, Connect-R și Jahmmi. Alexandra Stan a participat și la Survivor, unde a demonstrat o ambiție necunoscută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net