Adevărul despre operațiile estetice ale Adelinei Pestrițu. Câte are

image
Adelina Pestrițu a vorbit despre intervențiile suferiteFoto: arhivă personală

Adelina Pestrițu(29 de ani) este una dintre vedetele cele mai urmărite de la noi. Chiar dacă nu mai face parte din echipa emisiunii "Wowbiz" de la Kanal D, fosta soție a lui Liviu Vârciu rămâne în atenția tuturor.

Vedetele sunt în stare să îndure multe dureri pentru a arăta perfect și nu puține sunt cele care trec pe la cabinetul medicului estetician pentru a-și modifica diferite părți ale corpului. De-a lungul timpului, Adelina și-a schimbat înfățișarea destul de mult, dar ea nu pune acest lucru pe seama operațiilor estetice pe care le-ar fi suferit. Deși nu neagă că a umblat pe ici pe colo, Pestrița a vorbit în emisiunea Oanei Turcu despre cele câteva proceduri pe care și le-a făcut.

Chiar dacă ar putea fi bănuită că a făcut implant la nivelul sprâncenelor sau al dinților, vedeta a negat acest lucru și a spus că este doar norocoasă pentru că a fost înzestrată de mama natură: "M-a înzestrat Dumnezeu cu păr mult pe cap, cu sprâncene stufoase, sunt foarte mulțumită. Le pensez foarte puțin, doar să nu pară neîngrijite. Sunt naturale, sunt stufoase și eu zic că îmi conturează foarte bine fața. Despre dinți, pot să spun că sunt ai mei, am doar fațete dentare și am făcut o albire acum mult timp."

image
Așa arăta Adelina înainte să treacă pe la medicul estetician

Cea mai mare schimbare la aspectul Adelinei Pestrițu este la nivelul feței: nasul. "Despre nas se știe. Au trecut patru ani de când m-am operat la nas. Cei mai mulți prieteni și colaboratori mă cunosc așa cum sunt acum. Mie îmi place foarte mult. Și înainte aveam un nas potrivit fizionomiei mele, dar cu trecerea anilor vrem să îmbunătățim câte ceva, iar dacă avem posibilitatea de a face acest lucru și este necesar, recomand. Nu sunt o împătimită a operațiilor estetice", a mai spus fosta prezentatoae tv la emisiunea de la Antena Stars.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Tora Vasilescu
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
iulia albu
marcel ciolacu jpeg
Mugur Isărescu - conferinţă de presă sediul BNR - 6 iul 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
gabriela cristea
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg