Adevărul despre relația lui Oreste cu Mircea Badea. Cum s-au întâlnit

simeon stalpnicul png
Mircea Badea l-a cunoscut pe Oreste Teodorescu la Tele7abc

Relația dintre Oreste și Mircea Badea din prezent nu mai are nici o legătură cu prietenia frumoasă pe care o aveau atunci când erau colegi la Tele7 abc. Asistăm la atacuri incredibile. Click! a aflat de când se cunosc cei doi cât a durat prietenia celor două vedete.

Oreste Teodorescu a început un atac fără precedent la adresa lui Mircea Badea. Brusc, Oreste a descoperit că el și bunul său prieten Mircea Badea sunt în tabere diferite și împărtășesc idealuri diferite. Scandalul a pornit de la prezența lui Mircea Badea la mitingul PSD.

”M-a stârnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea şcolii”, a explicat Oreste care a promis că va face dezvăluiri despre fostul prieten. A început să facă afirmații despre familia lui Mircea Badea.

”Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate duc la Kremlin. Tatăl lui a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo. Faptul că acest individ are o soţie şi un copil mi se datorează mie. Îi amintesc episodul Năvodari 2001”, a mai spus Oreste.

Surse apropiate celor doi spun că Oreste greșește cu intenție: ”Tata lui Mircea Badea nu a fost atașat militar la Moscova, ci tatăl lui Carmen Brumă, socrul lui Mircea Badea. Și nu a fost pe vremea comuniștilor, ci după 1990. Cât despre Năvodari 2001, vă spun atât: Mircea Badea nu a fost în viața lui la Năvodari”, ne-au declarat sursele noastre.

Au fost prieteni timp de 18 ani. Acum, pare că a început un război între cei doi foști buni prieteni. Am aflat cum s-au cunoscut cei doi și cum s-au ajutat de-a lungul anilor. O sursă apropiată și bine informată ne-a explicat.

”În 1994, scriitorul Dinu Săraru conducea o revistă de mare ținută, «Armonia». Mariana Badea, care lucrase sub conducerea dramaturgului la Teatrul Mic, a fost chemată să lucreze la această revistă, iar Gigi Badea, soțul ei, o lua cu mașina de la serviciu. La un moment dat, aveau nevoie să angajeze o secretară. Au avansat-o pe domnișoara Lili, de la poartă, și au făcut-o secretară.

Oreste Teodorescu, un tânăr simpatic de vreo 20 de ani, vindea pastă și periuțe de dinți prin diverse instituții, cu sacoșa. Așa făceau mulți tineri în acei ani. Între el și Lili a început o relație care s-a dovedit serioasă. Cei doi s-au căsătorit curând, când Lili era însărcinată în luna a șaptea. Îmi amintesc că cei doi erau simpatizați de toți de la revistă, dar Mariana Badea se purta cu cei doi tineri ca și cu copiii ei. Chiar s-a dus să o ajute pe Lili să aleagă rochie de mireasă. Gigi Badea l-a îndrăgit pe Oreste și i-a propus să lucreze la Radio și l-a ajutat să capete un job acolo. Din păcate, Oreste nu prea venea la serviciu și l-au dat afară. Însă, Gigi Badea l-a rugat pe Mircea Badea să îl ia la Tele7abc. Mircea făcea emisiunea de dimineață cu Teo Trandafir, iar Oreste prezenta meteo. Atunci au devenit prieteni. S-au mutat împreună la Antenă, au fost parteneri la fabrica de chibrituri și așa mai departe. Ba, într-o vreme când Oreste era șomer –vreo doi ani, mânca la familia Badea acasă, cu soția și copilul, iar Mircea Badea îi plătea întreținerea. Acum, Mircea încerca să îi facă rost de un job la Antene, dar Oreste nu s-a prezentat la întâlnirile cu producătorii. Să știți de la mine: Mircea Badea este bolnav de loialitate. Se aruncă în foc, dacă este nevoie, pentru cei dragi lui. Ce se întâmplă acum este o demență!”, ne-a povestit sursa noastră.

Când s-a stricat prietenia dintre Oreste și MIrcea Badea

Relația dintre cei doi s-a rupt în momentul în care Oreste a plecat de la Antena 2, în octombrie 2013. La acea vreme, el realiza emisiunea „Codul lui Oreste”, iar decizia a fost motivată atunci de poziția postului față de protestele pentru apărarea Roșiei Montane. 

”Pozitia publică a trustului din care, încă mai fac parte (n.r. anul 2013), față de protestatarii anti-exploatare Roșia Montană și cu privire la soarta câinilor comunitari m-a determinat să am păreri și convingeri perfect opozabile”, scria Oreste pe blogul personal. Fosta vedetă a trustului Intact mărturisea, atunci, că este dezamăgit de faptul că a constatat că prietenii lui de o viaţă s-au vândut ”unor interese atât de departe de cel național”.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Becuri
Gazoduct Iasi - Ungheni
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg