Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Primele declaraţii ale marelui actor

Actorul in copilarie
Actorul in copilarie

O ştire tristă despre Florin Piersic a făcut ieri înconjurul ţării. Actorul ar fi ajuns zilele trecute de urgenţă la un spital din Capitală, din cauza unor probleme pe care le-ar avea la picior. Contactat de Click!, maestrul scenei româneşti a făcut primele declaraţii despre starea lui de sănătate şi despre zvonurile din presă.

La venerabila vârstă de 83 de ani, Florin Piersic are o activitate intensă. Joacă în spectacole, participă la festivaluri şi e prezent la anumite emsiuni tv. Alţi actori de vârsta maestrului se bucură de pensie, de plimbări şi de relaxare, însă iată că Piersic senior se sacrifică pentru publicul lui. Şi, la un moment dat, mai apar şi probleme de sănătate. Jurnaliştii SpyNews spun că renumitul artist are probleme cu genunchii şi a fost surprins în timp ce mergea să facă investigaţii la o clinică privată din Capitală. Contactat de reporterii Click!, maestrul Piersic a spus adevărul despre starea lui de sănătate.

parintii actorului
parintii actorului

A luat, la un moment dat, pastile cu pumnul

„Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu (râde – n.r.) şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi (presa - n.r.) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, a declarat Florin Piersic pentru Click!.

Aşa că actorul nici nu se gândeşte să stea locului. Are activitate intensă pe scenele româneşti, iar programul lui este deja făcut pentru perioada următoare. „Pe 22 aprilie joc piesa «Străini în noapte» la Teatrul Naţional Bucureşti, apoi plec la Cluj să particip la Gala UNITER, unde eu şi Maia Morgenstern (56 de ani) vom fi premiaţi pentru întreaga carieră, apoi, în iunie, va avea loc Festivalul de Film de la Iaşi, unde sunt invitat. Nu am timp să mă vaiet”, ne-a mai spus, amuzat, Florin Piersic. Zilele acestea, maestrul urmează să plece la Cluj, oraşul natal unde locuieşte de ani buni, şi îşi va continua activităţile legate de sănătatea lui.

Nu este de piatră, l-au atins şi pe el problemele de sănătate, însă Florin Piersic a fost din cale afară de discret. În 2014 a avut dureri puternice în zona gâtului şi a fost nevoit să meargă la un spital privat din Cluj pentru investigaţii. Medicul profesor Marcel Cosgarea l-a consultat şi i-a prescris şi un medicament. Trei ani mai târziu, a avut din nou probleme de sănătate, iar medicii i-au dat o plasă de medicamente. „Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare. Mi-a zis o doctoriţă din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în ţară, mi-a trimis prin poştă un pachet mare cu medicamente pe care să le iau la ore fixe. O perioadă am luat şi câte 40 de pasile pe zi, dar la final am fost ca nou”, spunea Florin Piersic pentru wowbiz.ro.

S-a născut în cinematograf

Pe 22 aprilie,  Florin Piersic  urmează să joace  în piesa “Străini  în noapte”, la TNB
Pe 22 aprilie, Florin Piersic urmează să joace în piesa “Străini în noapte”, la TNB

Părinţii au fost cei care i-au influenţat viaţa lui Florin Piersic, iar artistul are un respect deosebit pentru că i-au călăuzit paşii în domeniul actoriei. „Tatăl meu a fost doctor, dar şi profesor, şi era la film cu mama mea, iar mama i-a spus: «Cred că voi naşte». Eu m-am născut în cinematograf! De fapt, acolo am dat primele semne de viaţă. Sunt un om trist, am trăit aşa cum am trăit, am pus mult suflet în tot ce am făcut, dar în capul meu au fost mereu părinţii mei”, a povestit Florin Piersic la o emisiune tv.


    parintii actoruluifoto: ziarul lumina.ro
parintii actoruluifoto: ziarul lumina.ro
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre