Adina Halas povesteşte cum şi-a pus silicoane

Ultima actualizare:

    Adina Halas, alături de medicul chirurg plastician Carmen Giuglea
Adina Halas, alături de medicul chirurg plastician Carmen Giuglea

Oricât de mult sport ai face, oricâtă grijă ai avea de tine, oricât de sănătos ai mânca, vine o vreme când parcă nimic nu mai are efect. Atunci, multe femei bat la uşa medicului estetician. I s-a întâmplat recent şi Adinei Halas.

"După o sarcină, cu alăptarea, cu îngrăşarea şi slăbirea aferente, sânii nu mai arată ca înainte, oricât sport ai face. Exerciţiile cele mai uzitate de mine pentru piept sunt flotările, însă ele nu pot da formă şi volum, sunt strict pentru dezvoltarea musculaturii", explică Adina Halas. Astfel, în urmă cu două luni, şi-a luat inima în dinţi şi, înarmată cu o listă de întrebări, păşeşte în cabinetul chirurgului plastician Carmen Giuglea, decisă să revină la bustul pe care-l avea înainte de sarcină.

"Îmi doream un volum mai generos al sânilor, mai ales că este știut faptul că dacă slăbești si faci antrenamente intense cu greutăți pentru a da jos grăsimea, ai de suferit în zona pieptului și pierzi și de acolo volum", explică Adina.

Augmentarea mamară, deși este cea mai cerută intervenție estetică la nivel mondial, încă e înconjurată de mituri și temeri. "Adina a avut întrebări legate de recuperare. Ea fiind o fire sportivă, cea mai mare teamă era să nu stea foarte mult departe de sport. I-am spus că la două luni de la intervenție se pot face exerciții, însă fără prea mare presiune în zona pieptului. Sunt o mulţime de alte mituri, cum că dacă ai implant nu poţi alăpta, ceea ce e total fals. Protezele se introduc sub mușchi sau sub glandă, ele nu interferă cu aceasta din urmă, fiind posibilă deci o alăptare normală", explică dr. Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.

Specialistul recomandă ca volumul protezei să fie în armonie cu întregul corp. Poți să-ți dorești sau să ai nevoie de un bust frumos fără să ajungă să fie exagerat sau vulgar, ci doar feminin și proporțional cu restul corpului. "Mărimea ideală este foarte relativă, depinde de proporțiile corpului fiecărei femei, de înălțime, de dimensiunile toracelui și ale șoldurilor, astfel încât nu se pot da niște cifre concrete. Totuși, pentru o femeie de talie medie, se poate spune că un sân cu un volum de 350-450 cc este considerat frumos, cu condiția să fie ferm”, adaugă dr. Carmen Giuglea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net