Adrian Naidin: “Am fost ameninţat de trei bărbați să nu dau Poliţia în judecată”

31 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Tehnica lui Adrian Naidin a avut de suferit după accidentul din 2016foto: arhivă personală

Muzicianul Adrian Naidin (44 de ani) încă mai are de tras după incidentul din 28 septembrie 2016, când, în miez de noapte, s-a trezit cu mascații peste el. De teamă, s-a aruncat de la etajul 1, iar în cădere, artistul și-a fracturat mâna dreaptă. A trecut printr-o operație complicată, dar tot nu și-a revenit complet. Artistul ne-a vorbit despre acest episod care și acum îi dă fiori reci pe șira spinării.

Adrian Naidin a susținut recent un recital la localul ”Madame Pogany”, unde a fost îndelung aplaudat de cei prezenți. În spatele zâmbetului afișat, artistul continuă să aibă dureri la mâna dreaptă, pe care și-a fracturat-o când a fost vizitat de mascați. “Acum, mă recuperez, mâna o pot folosi doar în proporție de 30%, va mai dura un an sau doi tratamentul. Din păcate, nu se mişcă decât în sus încheietura, iar din această cauză mi-am schimbat tehnica de cântat la violoncel, cânt cu mana dreaptă pe instrument. Mi-am rupt mâna când au intrat mascaţii peste mine și am căzut de la şase metri. Nu mai are mobilitatea  pe care o aveam. M-am şi îngrăşat de atunci, eram mai slab cu 10 kilograme. Am pus pe mine pentru că stătam la pat şi mâncam. O să fac o cură la un moment dat”, ne-a povestit muzicianul.

Naidin intenționează să-și caute dreptatea în justiție. “Nu e târziu să-i dau în judecată, deşi mulţi au zis că aș pierde timpul. Resimt şi acum suferinţa pe care mi-au adus-o, mai ales că mi-a fost foarte greu. Cu ocazia asta am pierdut nu numai concerte, timp de trei luni nu-mi am mai mişcat mâna. N-am studiat trei luni și jumătate, eram ca un începător. Osul s-a reparat şi trebuie să fac recuperări iar pentru acesta îi voi da în judecată, deși am fost ameninţat. Au intrat trei bărbați în curtea mea, mi-au zis să fiu băiat de gașcă, să nu dau în judecată Poliția, să stau potolit. Să fiu de comitet. Ceea ce nu o să fiu”.

simeon stalpnicul png
Adrian Naidin spune că s-a îngrășat 10 kg după operația suferită la mânăfoto: Dorin Constanda

El ne-a vorbit și despre medicul care l-a operat. ”Am mai avut concerte dar cu vocea, nu aveam voie să forţez mâna. Am avut o cădere, am avut senzaţia că nu mai pot cânta vreodată. Medicii români nu-mi dădeau şanse. Când e vremea rea resimt durere. Am fost operat de doctorul Szabo Zsolt, care a venit din Ungaria special să mă opereze la o clinică din Bucureşti, el fiind din Budapesta. Am avut o mare şansă datorită lui”, ne-a povestit Adrian Naidin.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png