Adrian Nartea a făcut anunțul: soția lui a născut! Poze superbe cu familia actorului din "Vlad"

image
Adrian Nartea și fetele lui: Alina, Mara și mezina Petrafoto: Instagram

Sărbătoare în familia lui Adrian Nartea, protagonistul serialului "Vlad", de la PRO TV. Actorul a devenit weekendul trecut tată pentru a doua oară. Alina Ferinceac Nartea, soția lui, a născut în secret, iar duminică actorul și-a dus fetele acasă.

Actorul din "Vlad" a publicat pe rețelele sociale câteva imagini cu Petra, mezina familiei Nartea. Adrian Nartea a și scris un mesaj emoționant pe pagina lui de Instagram, lângă imagini emoționante cu micuța Petra, cu soția, și cu fiica cea mare, Mara (5 ani).

"A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar și atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm", a scris Adrian Nartea pe pagina lui de Instagram.

Adrian Nartea: "Am trecut o dată prin asta și suntem antrenați"

Cei doi au anunțat sarcina în vară și erau foarte fericiți că Mara va avea o surioară și că Brioche, cățelul familiei, se va juca cu ele. "Suntem destul de antrenați cu cealaltă, cu Mara, care are cinci ani. Abia aștept, e un nou capitol. Știi, dacă pandemia asta ne-a schimbat comportamentul, știi zicala aia cu "Doamne ajută", eu o să zic de acum înainte - "Doamnele ajută". Am cumpărat, în principiu, multe lucruri, însă sunt lucruri care au rămas de la Mara. Masa de înfășat, pătuțul și chestii de genul acesta. Am trecut o dată prin asta și suntem antrenați, nu știm dacă mai stăm noaptea să vedem dacă respiră sau nu. Asta-i panică părintelui în primele săptămâni", a povestit recent Adi Nartea pentru Click!

Citește și:

INTERVIU Adrian Nartea: "Primesc zilnic mesaje de la bulgăroaice". Cum a ajuns actorul din "Vlad" sex-simbol la vecini

Adrian Nartea s-a însurat cu modelul Alina Ferinceac

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Tora Vasilescu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
militar decedat alba iulia
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif