Adriana Bahmuțeanu chiar s-a pozat crăcănată, ca să-i închidă gura fostului soț

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu i-a dat replica fostului soț, Silviu Prigoanăfoto: arhivă personală
Adriana Bahmuțeanu i-a dat replica fostului soț, Silviu Prigoanăfoto: arhivă personală

Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

Adriana Bahmuțeanu s-a întors din vacanța de sărbători reîmprospătată la propriu. Vedeta de la Antena Stars a apelat la o procedură cosmetică de rejuvenare vaginală, despre care a vorbit fără rețineri.

Atât i-a trebuit fostului ei soț, Silviu Prigoană, tatăl celor doi băieți minori ai Adrianei. Aflat în vacanță la munte, la schi, cu cei doi puști, omul de afaceri a declarat pentru Click! că le-a restricționat acestora accesul la Internet.  ”Am încercat să-i protejez de informaţii, pentru că nu e o fericire să-ţi vezi mama crăcănată pe masa ginecologică”, a spus Prigoană, făcând aluzie la recentele declarații ale Adrianei despre rejuvenarea vaginală.

Prigoană nu a fost singurul care s-a arătat revoltat de aceste dezvăluiri intime. Lucian, nepotul lui Gigi Becali, a lansat un atac furibund pe rețelele de socializare împotriva vedetei de la Antena Stars.

Răspunsul Adrianei nu s-a lăsat prea mult așteptat. Vedeta a dat detalii despre procedura cosmetică la care a apelat la început de an, făcând publice și câteva imagini. Astfel, descrierea acidă a lui Prigoană, ”crăcănată pe masa ginecologică”, își găsește acum și un corespondent în realitate.

Bahmu chiar s-a pozat crăcănată și a explicat, cu multe, detalii, în ce constă întinerirea ”acelui loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic”.


    Adriana Bahmuțeanu, ”crăcănată” pe masa medicului care i-a făcut tratamentul de rejuvenare vaginalăfoto: arhivă personală
Adriana Bahmuțeanu, ”crăcănată” pe masa medicului care i-a făcut tratamentul de rejuvenare vaginalăfoto: arhivă personală

”O simplă informație despre o procedură medicală nouă și extrem de benefică pentru organism a creat o adevărată isterie în rândul internauților, femeilor decente și triste, golanilor de cartier și în general al celor care cred că dacă un lucru e acoperit nu se cade să vorbim despre el. Fapt ce pe mine una mă amuză copios! S-au făcut speculații că m-am operat, chiuretat sau cusut, alții s-au îngrijorat peste măsură, alții au zis că am luat-o razna! Nici vorbă!

 În acel loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic, dar tuturor le-ar plăcea să vadă ce și cum, se introduce pentru câteva minute un tub minuscul cu aer! Ozon! Atât și nimic mai mult! Efectul e că te simți bine și pe interior și tot corpul începe să miroasă a curat, ca o rufă proaspăt spălată și uscată la frig”, a explicat Bahmu pe pagina personală de Facebook.

Telenovela Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când cei doi s-au căsătorit prima dată. Au urmat multe certuri și împăcări, însă în vara lui 2015 au divorțat definitiv, a cincea oară. În prezent, Adriana este singură, iar Prigoană s-a logodit cu o blondă superbă, Mihaela. 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net