Adriana Bahmuţeanu: «Copiii au crescut, au fițe, vor lucruri scumpe. Să le ia Prigoană»

image
Adriana Bahmuţeanu a fost prezentă la ziua de naştere a Oanei Roman, încercând să ascundă faptul că decizia judecătorilor a supărat-o

E din nou război pe viaţă şi pe moarte între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Vedeta a primit o lovitură dură zilele trecute din partea instanţei. Cei doi fii ai săi vor locui, temporar, până la procesul din 9 mai cu tatăl lor, omul de afaceri Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu însă nu disperă. Zilele trecute, ea şi-a făcut apariţia la ziua Oanei Roman cu un zâmbet dezinvolt, vrând să arate că nu suferă prea tare după această decizie a magistraţilor.

“Copiii stau la Prigoană, oricum, din decembrie. Şi, în fond şi la urma urmei, e mai bine aşa. Mie mi-a picat bine, pentru că trebuie să mă duc să mă operez. Am făcut nu ştiu câte analize, CT-uri, RMN-uri, nici eu nu mai ştiu, trebuie să mă operez la peretele abdominal şi tot mă eschivam. Aşa că acum nu vreau să mă mai stresez”, şi-a vărsat Bahmu năduful.

image
Silviu Prigoană vrea să obţină custodia copiiilor

Conform deciziei instanţei, Adriana Bahmuţeanu are dreptul să stea cu băieţii doar două weekend-uri pe lună. “O să mă duc să-i văd săptămâna viitoare, înainte să mă operez. N-are decât Prigoană să mai stea şi el cu ei. Mie mi-au scos peri albi. Au crescut, au fiţe. Vor telefoane Iphone, nu ştiu ce model şmecher, adidaşi de firmă, haine la fel. Eu nu am bani de fiţele lor, să le ia ta-su, că el are”, ne-a mai spus Bahmu.

image
Silviu Prigoană vrea să obţină custodia copiiilorfoto: Arhivă

Pe 9 mai, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se vor întâlni în faţa judecătorilor de la sectorul 5, într-un proces ce are ca obiect “stabilire domiciliu minor”,  acolo unde se aşteaptă rezultatul unei a doua expertize psihologice realizate de INML Mina Minovici. Conform Adrianei, toţi cei patru membri ai familiei (părinţi şi copii) s-ar fi supus acestei expertize, al cărui rezultat e aşteptat de aproape o jumătate de an.

“Am fost cu toţii la INML, am făcut expertiza. Vor să vadă dacă suntem nebuni cu toţii la cap. Prigoană nu e de acord în ruptul capului cu terapia psihologică pe care am cerut-o eu pentru copii. Una e expertiza, şi alta tratamentul. Copiii au nevoie de tratament”, ne-a mai declarat Bahmuţeanu. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se tot ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, dar şi asupra programului de vizitare al celor doi minori.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
mahsa amini protest par taiat berlin 23 septembrie epa efe
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg